SPLIT - 'STARA ŠKOLA KREKA - IZ TAME U SVJETLO' - NOVI DATUM - 27.05.

SPLIT - 'STARA ŠKOLA KREKA - IZ TAME U SVJETLO' - NOVI DATUM - 27.05.

location-iconAmfiteatar Dom mladih Split, Split

SPLIT - 'STARA ŠKOLA KREKA - IZ TAME U SVJETLO' - NOVI DATUM - 27.05.

More about the event

Buy tickets for SPLIT - 'STARA ŠKOLA KREKA - IZ TAME U SVJETLO' - NOVI DATUM - 27.05., 27.05.2023. in Amfiteatar Dom mladih Split, Split

Nakon šest godina i rasprodanog prvog termina, predstava "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo" napokon dolazi u Split ima novi datum! 27.05.2023. - Dom mladih Split!

Ovo je priča o svakome od nas, a ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka, koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi. Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

Ovo je priča o Marinu Ivanoviću – Stoki, hrvatskom reperu, voditelju i showmanu od kojeg su svi odustali. Ali ne i njegova obitelj. Ne i Bog. A on je, u dubini svojeg bića znao da postoji bolje od ovoga, da je sloboda upravo u redu i postavljanju granica, da je život koji tek upoznaje beskonačan u svojoj ljepoti. I upravo to želi prenijeti publici, svjedočanstvom života u paklu koji je prošao, i svjetlom na kraju tunela.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi s problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnije trenutke jednog narkomana od kojeg će vam se zavrtiti u glavi i smučiti. Ali, koju treba svatko pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz.

Dom Mladih / Mali Amfiteatar

27.05.2023. u 20:00h

 

Share event: