SOUTHERN ROCK NIGHT

SOUTHERN ROCK NIGHT

klub History, Zagreb

Tickets / services / products Price Quantity
Odinova ulaznica

Booking fee: 8.00 HRK per ticket

40.00 HRK
(5,31 EUR)
Basis: 0.00 HRK
  (0.00 EUR)
Discount: 0.00 HRK
  (0.00 EUR )
Tickets: 0.00 HRK
(0.00 EUR )
x Fee : 0.00 HRK
(0.00 EUR )
Total:
0.00 HRK
(0 EUR)
Basis: 0.00 HRK
  (0.00 EUR)
Discount: 0.00 HRK
  (0.00 EUR )
Tickets: 0.00 HRK
(0.00 EUR )
x Fee : 0.00 HRK
(0.00 EUR )
Total: 0.00 HRK
(0 EUR)
Apply

{{promoCodeMessage}}

Note: if the discount promo code is valid, the discount will be applied in the next step

Payment methods

More about the event

Buy tickets for SOUTHERN ROCK NIGHT, 13.12.2022. in klub History, Zagreb

Mladi Zagrepčanin, četrnaestogodišnji bluesboy Odin Sokač dovodi u Zagreb United Blues & Rock Explosion! 
United Blues & Rock Explosion svojom mješavinom bluesa, southern rocka i soula s duhom Woodstocka jamči izuzetnu i raznoliku blues postavu.
Četiri pjevača u bendu - Peter "Sarge" Frampton, George Glover i gosti John Doyle i Johnnie "Guitar" Williamson donose na pozornicu širok raspon interpretacija, stilova i vlastitih skladbi. Publiku doslovno tjeraju da “skače i luduje” na njihovim koncertima. Više od 30 godina Britanac George Glover glazbeni je temelj legendarnog Climax Blues Banda koji su redoviti gosti rock festivala, na stadionima i klubova diljem svijeta. Uglavnom, ovaj veliki glazbenik već je više od 40 godina utjecajan dio britanske blues scene. Uz to što još uvijek svira rock s CBB big bandom, tijekom posljednjeg desetljeća osnovao je razne bendove pod vodstvom njemačkog blues glazbenika Raya Fricka, kao što su The Blues Hunt s Lesterom Huntom na gitari i vokalu i britanski Blues & Rock Explosion, koji obilaze turneje i festivale s gostujućim glazbenicima kao što su Steve Gibbons, Danny Handley (Animals & Friends), Keith Thompson, Danny Bryant i mnogi drugi.
United Blues & Rock Explosion donosi uzbudljiv nastup uživo s najistaknutijim glazbenicima i nekima od legendarnih frontmena britanske blues i rock scene.