SOUTHERN ROCK NIGHT

SOUTHERN ROCK NIGHT

location-iconklub History, Zagreb

More about the event

Buy tickets for SOUTHERN ROCK NIGHT, 12.12.2022. in klub History, Zagreb

Mladi Zagrepčanin, četrnaestogodišnji bluesboy Odin Sokač dovodi u Zagreb United Blues & Rock Explosion! 
United Blues & Rock Explosion svojom mješavinom bluesa, southern rocka i soula s duhom Woodstocka jamči izuzetnu i raznoliku blues postavu.
Četiri pjevača u bendu - Peter "Sarge" Frampton, George Glover i gosti John Doyle i Johnnie "Guitar" Williamson donose na pozornicu širok raspon interpretacija, stilova i vlastitih skladbi. Publiku doslovno tjeraju da “skače i luduje” na njihovim koncertima. Više od 30 godina Britanac George Glover glazbeni je temelj legendarnog Climax Blues Banda koji su redoviti gosti rock festivala, na stadionima i klubova diljem svijeta. Uglavnom, ovaj veliki glazbenik već je više od 40 godina utjecajan dio britanske blues scene. Uz to što još uvijek svira rock s CBB big bandom, tijekom posljednjeg desetljeća osnovao je razne bendove pod vodstvom njemačkog blues glazbenika Raya Fricka, kao što su The Blues Hunt s Lesterom Huntom na gitari i vokalu i britanski Blues & Rock Explosion, koji obilaze turneje i festivale s gostujućim glazbenicima kao što su Steve Gibbons, Danny Handley (Animals & Friends), Keith Thompson, Danny Bryant i mnogi drugi.
United Blues & Rock Explosion donosi uzbudljiv nastup uživo s najistaknutijim glazbenicima i nekima od legendarnih frontmena britanske blues i rock scene.

Share event: