SLJEME 360°: NAJBOLJI' sat i kusur, Stand-Up by Pedja Bajović

SLJEME 360°: NAJBOLJI' sat i kusur, Stand-Up by Pedja Bajović

location-iconOIV Toranj Sljeme, SLJEME

More about the event

Buy tickets for SLJEME 360°: NAJBOLJI' sat i kusur, Stand-Up by Pedja Bajović, 21.06.2024. in OIV Toranj Sljeme, SLJEME

Nakon što je u svom pohodu da postane prvi svjetski stand-up komičar koji će nastupiti u SVIM europskim zemljama (LifeBuzz tekst) u prethodnih nekoliko mjeseci nastupio u Lihtenštajnu, San Marinu, Moldovi, Andori, Gruziji, Istanbulu... Pedja Bajović će se vratiti na svoju omiljenu gradsku točku - onu iznad Zagreba! Ovo će biti posljednja izvedba u ovoj sezoni, sedma - nakon šest RASPRODANIH! Ulaznica uključuje i pristup vidikovcu gdje možete uživati u spektakularnom prizoru zalaska sunca ... pa slobodno dođite i ranije, već u 19:45h. 

Ovo je najkonkretnija predstava stand-up komedije našeg govornog područja. Razlog je jednostavan: u njoj je ono najbolje iz prvih 15 godina karijere unutar kojih su nastale tri tematske predstave: S NOGU*, MUŠKARAC ROK TRAJANJA, a ni komičar nije loš! Više o njegovom liku & djelu možete saznati na www.PedjaBajovic.com

U druženju nazvanom NAJBOLJI’ sat i kusur, Pedja Bajović daje garanciju za odličnih sat vremena, a ovaj “kusur” prvenstveno zavisi od publike. Dosadašnje najkraće trajanje bilo je sat i 37 minuta!

Pa, izvol’te…

Share event: