Sisak: Dupla Doza - Stand Up Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović

Sisak: Dupla Doza - Stand Up Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović

location-iconDom INA Rafinerije Sisak, Sisak

More about the event

Buy tickets for Sisak: Dupla Doza - Stand Up Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović, 12.10.2022. in Dom INA Rafinerije Sisak, Sisak

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U SISAK! 

U srijedu 12. listopada od 20h obavezno dođite na stand up comedy večeri u Out garden(Ilica 16). Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i "najluđi" stand up show u Hrvatskoj. 

Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena. 

UPAD: 60kn (Entrio naplaćuje 5kn naknade zaizdavanje po ulaznici - INFO! Entrio naknada od 1.10. iznosi 8kn na ulaznice do 100kn, 12kn na ulaznice skuplje od 100kn)

AKCIJA: Dupli Dejt - Ulaznica za 4 OSOBE - 220kn, (Četiri osobe ulaze na jednu ulaznicu - ušteda 20kn na ulaznicama i samo jedna naknada za izdavanje ulaznice. Broj ulaznica ograničen, u prodaji do 11.10. u 23.59h.) 

PRODAJA:
ONLINE: entrio.hr
FIZIČKA PRODAJA U SVIM TISAK MEDIA CENTRIMA
SVA ENTRIO.HR PRODAJNA MJESTA POGLEDAJ OVDJE

NA ULAZU sat vremena prije početka predstave (ako ostane ulaznica)


O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom... Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

 Vidimo se! #BIScomedy #vinča #NapušenaPanda

Share event: