S NOGU*: Stand-Up @ UGP Caffe

S NOGU*: Stand-Up @ UGP Caffe

location-iconUGP Caffe, Zagreb

More about the event

Buy tickets for S NOGU*: Stand-Up @ UGP Caffe, 07.05.2022. in UGP Caffe, Zagreb

UGP Caffe u Ilici 167 otvara sezonu večeri stand-up komedije subotom! Prvi u programu je pokretač regionalne mreže komičara, pravi pionir i nagrađivani veteran domaće stand-up komedije - Pedja Bajović,koji se nedavno vratio sa svoje sjeverno-američke turneje, a u tijeku je europska! Pred probranu publiku (jer, sjedećih mjesta je tek 50!) on će, u subotu 7.5., stati sa svojom prvom predstavom S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), s kojom je gostovao po skoro svim ćoškovima našeg planeta - od Vancouvera do Tasmanije, od Moskve do Madrida.

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu - na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom - o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itd. sve do nepriznatog Plutona.
- 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi… ili Japanci? Ili mi.
- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?
- Zašto riječ 'čimbenik' zbunjuje Srbina?
- Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?
- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?
- A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate - S NOGU!
---
Više o komičaru saznajte na www.PedjaBajovic.com

Share event: