RAVI KANDAL - SNAGA I AUTORITET

RAVI KANDAL - SNAGA I AUTORITET

location-iconKrist je internacionalan, Zagreb

More about the event

Register for RAVI KANDAL - SNAGA I AUTORITET, 24.04.2024. - 28.04.2024. in Krist je internacionalan, Zagreb

Ravi Kandal u Hrvatskoj! 

Događaj 1: Srijeda 24.04. od 17h - Proročka Večer 

Događaj 2: Petak 26.04. od 17h - za poslovne ljude i voditelje

Događaj 3: Subota i Nedjelja 27-28.04. - Večeri Duha Svetoga


Od Ravijeva radikalnog spasenja on je jedinstveno obdaren da čuje audio Božji glas. Ovaj je dar omogućio Raviju da ostvari izvanredan utjecaj diljem svijeta u raznim sferama, od nadvladavanja vračeva pa do savjetovanja svjetskih vođa. Ovo putovanje poslušnosti otvorilo je vrata za nevjerojatne mogućnosti ne samo za tjelesne potrebe slomljenih i potrebitih, već i za prenošenje iscjeljenja, nade i sudbine ljudima diljem svijeta. Radikalna transformacija poruka je prenesena Raviju tijekom osobnih susreta sa Bogom. On nije samo zakoračio u svoju osobnu obnovu, već i u duboko razumijevanje načina na koji nastaje povrijeđenost. S tim razumijevanjem, Ravi je naučio kako se iscjeljenje može udijeliti osobnom ponašanju, emocijama, sjećanju i duhovnom autoritetu osobe.
Ravi je poznat široj javnosti i po dokumentarnom filmu Father of Light gdje su snimljena neka svjedočanstva o direktnom djelovanju i vodstvu Duha.


Ravi je oženio svoju suprugu Julie i zajedno su 2004. osnovali Kingdom Foundations. Obojica dijele strast da vide Kristovu ljubav kako bi suočili one koji žive u tami s opipljivim izražajima ljubavi i slobode. Trenutno žive sa svoje četvero biološke djece u USA, gdje služe istini i sudbini kroz Božju riječ. Razdvojeni oceanom, ali ujedinjeni kao obitelj, njihovo osmero indijske, odrasle, posvojene djece živi u Indiji.


Otkrili su da je Radikalna Transformacija (RT4) moćan alat za povezivanje ljudi s Isusom u istinskoj slobodi.

Share event: