Projekt Ilica: Q'ART - BUJAN RUJAN

Projekt Ilica: Q'ART - BUJAN RUJAN

Ilica, Zagreb

Choose a position

Payment methods

 • Cards
 • Bank transfer

Shopping cart

 • You currently have no tickets in the shopping cart
 • ×

  Ticket: {{ cartItem.price}} HRK, Fee: {{ cartItem.bookingFeePrice}} HRK

  x{{ cartItem.quantity }}
 • Click on the map to add tickets
 • ×

  {{ cartItem.ticketType }}

  Position: {{ cartItem.label }}

  Ticket: {{ cartItem.price.toFixed(2)}} HRK, Fee: {{ cartItem.bookingFeePrice.toFixed(2)}} HRK

Tickets:
{{baseTotal}} HRK
{{total_fee_quantity}}x Fee :
{{customerFeeTotal}} HRK
Basis:
{{baseTotal}} HRK
Discount:
-{{discount}} HRK
Total:
{{shoppingBasketTotal}} HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Please leave no empty seats

More about the event

Buy tickets for Projekt Ilica: Q'ART - BUJAN RUJAN, 18.09.2022. in Ilica, Zagreb

Jesenski Umjetnički festival/akcija Projekt Ilica: Q'ART pod nazivom BUJAN RUJAN održat će se u nedjelju 18.09.2022. od 9:30 do 15:30 sati. Promet za sva vozila je zatvoren od 7:30 do 16:30 sati.

Projekt Ilica: Q'Art je kolektivni public art projekt u procesu, suradnja umjetnika i građana na ključnim društvenim i ekološkim temama. Projekt istovremeno istražuje suvremeno i socijalno nasljeđe povijesnih avangardi, novih i progresivnih umjetničkih praksi, metoda i tehnologija te njihov utjecaj na društvene procese. Cilj je aktivirati zajednicu i građansku svijesti o javnom prostoru i povezanosti ekosustava prirode te ruralnih i urbanih područja. O principima dijeljenja, participacije i empatije. Radi se o kolektivnom multidisciplinarnom projektu koji kroz društvene prakse, akcionizam, community art i public art postaje pokretač društvenog, ekološkog, estetskog i poetskog angažmana.

U realizaciji projekta sudjeluje stotine građana, a participiraju i uključuju se tisuće.

Sudjelovati mogu svi koji imaju neki oblik poslovne forme tipa obrt/ firma/ udruga/ umjetničke organizacije/ samostalna umjetnička djelatnost/ zadruga/ OPG. Osim poslovne forme mogu izlagati svi oblikuju neku vrstu umjetnosti, obrtničkih proizvoda (opći, umjetnički i tradicijski), OPG proizvoda (hrana, kozmetika, biljake...), proizvode primijenjene umjetnosti, dizajn, humanitarne djelatnosti i izdavačke djelatnosti.

Jedan od vidljivih dosega ovog projekta ja da umjetnost i kultura među građanima i s građanima, u zajednici, može biti pokretač novih društvenih odnosa i veće kvalitete života svih građana. Zato nam je važno dijeliti iskustvo sa svima koji osjećaju ovaj potencijal umjetnosti u javnom prostoru, gdje estetika poprima dimenziju progresivne ljudske geste, empatije i akcije, stvarajući nova istraživanja, oblike, modele, razloge i tendencije umjetnosti.

Mi građani smo grad. #migrađanismograd

COVID-19 safety measures

COVID-19

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue