Prodajni Mindset: Što je sve zajedničko prodaji i zavođenju?

Prodajni Mindset: Što je sve zajedničko prodaji i zavođenju?

location-iconSky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Što je sve zajedničko prodaji i zavođenju?

More about the event

Buy tickets for Prodajni Mindset: Što je sve zajedničko prodaji i zavođenju?, 18.04.2024. in Sky Office, Zagreb

Prodajni Mindset:
Što je sve zajedničko prodaji i zavođenju?

Što je to što prodaja i zavođenje imaju zajedničko? Otkriti će nam Danijel Nesek, poznat kao BadBoy, koji već više od 15 godina podučava muškarce diljem svijeta kako postići uspjeh sa ženama na svim područjima - od izgradnje samopouzdanja, preko vještina upoznavanja, zavođenja, pa sve do održavanja i razvijanja zdravih veza, prosidbe i ostvarivanja životnih ciljeva. Sa impresivnih 50,000 zadovoljnih klijenata, Danijel je dva puta zaredom proglašen najboljim "pick-up artistom" na svijetu. Iako svoje radionice prodaje online, Danijel preferira uživo podučavati vještine zavođenja, bilo kroz individualne sesije ili grupne kampove na Zrću.

Danijelov uspjeh i vještine koje prenosi, jasno nam pokazuju kako i prodaja i zavođenje zahtijevaju određene ključne vještine i principe. Oba procesa zahtijevaju razumijevanje ljudske psihologije, vještine komunikacije, izgradnju povjerenja i sposobnost vođenja efikasnih interakcija. Slično kao što prodavači moraju produbiti vezu sa kupcima kako bi ostvarili prodaju, zavodnici moraju izgraditi povjerenje i privući pažnju svojih potencijalnih partnera. Obe aktivnosti zahtijevaju empatiju, sposobnost čitanja neverbalnih signala i prilagođavanje svojeg pristupa u skladu sa situacijom.

Upravo zbog ovih zajedničkih aspekata, Danijelovo gostovanje na našem eventu predstavlja jedinstvenu priliku da unaprijedite vještine ne samo u prodaji već i u umjetnosti zavođenja.

Vidimo se 18. travnja na eventu gdje će te dobiti bolji uvid u paralele između ovih dviju oblasti, ističući ključne principe i tehnike koje mogu poboljšati uspjeh u oba polja. Bez obzira da li ste zainteresirani za unapređenje poslovnih vještina ili želite poboljšati svoj ljubavni život, pridružite nam se i naučite od najboljeg te proširite svoje sposobnosti na različitim životnim poljima.

Vidimo se u Sky Office-u 18. travnja od 19h!

 

Share event: