POSTMODERN JUKEBOX - THE GRAND REOPENING TOUR 2022

POSTMODERN JUKEBOX - THE GRAND REOPENING TOUR 2022

ŠRC Šalata, Zagreb

Name Price Quantity
VIP PAKET

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

1600.00 HRK
V.I.P. PAKET uključuje 4 ulaznice u zasebnom V.I.P. dijelu, sa visokim barskim stolom, te 1 bocu žestokog pića po izboru(Jacky, Gin ili Vodka)+ 4 mixer pića(Red Bull, Schweppes, Coca Cola, Tonic)
MEET & GREET PAKET

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

880.00 HRK
MEET & GREET PAKET
includes 1 regular ticket +
• Exclusive meet & greet with members of Postmodern Jukebox
• Personal photograph with members of Postmodern Jukebox
• Collectible tour poster; autographed by members of Postmodern Jukebox
Regular ticket

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

230.00 HRK
VIP ulaznica

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

270.00 HRK
VIP ulaznica osigurava poziciju na povišenom dijelu(tribina).
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

 

                 4.6.2022., SRC ŠALATA

Glazbeni kolektiv Postmodern Jukebox, u Hrvatsku nam dolazi dvadeset dana ranije od prethodno najavljenog datuma! Ovog tjedna započinju svoju europsku turneju, pod nazivom „The Grand Reopening Tour“, u sklopu koje će 4.6.2022. posjetiti i Zagreb na SRC Šalata.

Postmodern Jukebox koje je 2011.godine utemeljio Scott Bradlee, javnost su privukli jedinstvenim i prepoznatljivimnačinom izvođenja suvremenih hitova u vintage maniri.

Da su pronašli formulu za uspjeh, svjedoče impozantni brojevi followera na društvenim platformama, tako su na You Tubeu prešli brojku od 5,5 milijuna pretplatnika.  

Najveći uspjeh bilježe obradama hitova „Creep“, „Habits“, „Bad Romance“, „All About That Bass“ i „Seven Nation Army“, ali tu su i one novijeg datuma poput „Don't Speak“, „Levitating“ i „Wannabe“.

Raznolika postava Postomodern Jukeboxa, sastavljena od višestruko talentiranih glazbenika, u svakome gradu nastupa u drugačijoj formaciji, što doprinosi dinamici i kvaliteti svakog pojedinog showa.

Što nas sve očekuje 4.6.2022. na Šalati, možemo samo nagađati, ali ono što sigurno znamo jest da će biti pravo putovanje kroz muzički vremeplov stoga svoje ulaznice osigurajte na vrijeme!

Ulaznice:

 

Ulaznice su u pretprodaji putem Entrio sustava po cijeni : 230 kn / 270 kn / Meet &Greet paket  880 / VIP paket 1.600 kn.Cijena ulaznice na dan koncerta je 270 kn.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vamnovi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljenepreko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom najednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražitiisključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 16.04.2022.

 

Više informacija na https://bit.ly/3qkyRLl

 

POSTMODERN JUKEBOX

YT : https://bit.ly/37MVAZZ

https://postmodernjukebox.com/

 

Medijski upiti :

Anamarija Alfirev

anamarija.alfirev@gmail.com