PICNIC GALACTIC Drive In Music Festival

PICNIC GALACTIC Drive In Music Festival

Zračna luka Zagreb, Velika Gorica

More about the event

Picnic Galactic je drive in glazbeni festival koji će se održati na području parkirališta zračne luke Franjo Tuđman u petak, 29.05.2020. Nastupit će bendovi Discohernia, Kawasaki 3P i ABOP s početkom u 20:00 sati. Ulaz će biti otvoren od 19:00 sati. Cijena ulaznice vrijedi za jedan automobil u kojem smiju biti do četiri osobe. Ukoliko dolazite motorom, vrijede ista pravila kao i za automobile i cijena ulaznice se ne mijenja.

Ukoliko dolazite motorom ili kombijem, vrijede ista pravila kao i za automobile, a cijena ulaznice se ne mijenja.

Dozvoljeno je dovođenje pasa, ali Vas molimo da ga/ih držite na uzici ukoliko će boraviti izvan automobila.

Jedini trenutni mogući način za organizaciju koncerata je zadržavanje razmaka između posjetitelja, a to ćemo postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja. Posjetitelji dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i tog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra.

Sav ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe Crvenog križa Velike Gorice, a više informacija o donacijama možete naći na našim društvenim mrežama FB i IG.