Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

location-iconPOU Daruvar, Daruvar

More about the event

Buy tickets for Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju, 14.02.2023. in POU Daruvar, Daruvar

 

 

KOMEDIJA ZA POKRETANJE I MOZGA I SRCA

 Pedja Bajović, pionir i veteran domaće scene i međunarodno najpriznatiji stand-up komičar na Valentinovo dolazi u DARUVAR!  

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru! Da je riječ o sjajnom komičaru potvrđeno je i na velikim svjetskim festivalima, svojevremeno ga na natjecanju svrstavši u društvo pet najboljih komičara svijeta.

Iako je završio nekoliko fakulteta; od  sociologije i filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji - točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe - bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji.

Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine, ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom onašoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze. Ovaj naš prostor je prostor neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: ‘’S NOGU – sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije’’, ‘’MUŠKARAC – o parenju i razmnožavanju’’ i ‘’ROK TRAJANJA’’.

Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti!

 

Predstava : MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)

Ovo je predavanje o superioronosti ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško,a kako se nositi sa biti muškarac, dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Sve o predstavi i komediji na: www.PedjaBajovic.com

Share event: