PAUL KALKBRENNER @ Cave Romane

PAUL KALKBRENNER @ Cave Romane

location-iconCave Romane, Vinkuran

Tickets / services / products

Price

Quantity

2nd Release

1.50 EUR

45.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Note: if the discount promo code is valid, the discount will be applied in the next step

More about the event

Buy tickets for PAUL KALKBRENNER @ Cave Romane, 25.07.2024. - 26.07.2024. in Cave Romane, Vinkuran

Future Scope i Balance udružuju snage kako bi vam donijeli spektakularni party doživljaj koji ćete pamtiti kao najljepšu uspomenu ljeta.
Na jedinstvenoj istarskoj lokaciji Cave Romane u Vinkuranu, u četvrtak 25. srpnja, kao glavna zvijezda ovog posebnog partyja, po drugi put u Hrvatskoj, nastupit će PAUL KALKBRENNER, jedan od najcjenjenijih DJ-a i producenata na svijetu!
Kalkbrenner je pionir njemačke techno scene i prava superzvijezda s milijunima obožavatelja, a sve zahvaljujući svojih 8 albuma, nastupima na najvažnijim svjetskim festivalima, kultnom filmu "Berlin Calling" u kojem je glumio i za koji potpisuje i soundtrack.
Odrastao je u zlatno doba techna, a njegovo ime postalo je sinonim za plesnu glazbu.
Doživjeti Kalkbrennera uživo, upravo zbog njegove energije, emocija i karizme, predstavlja nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje elektronske glazbe.
Jedan je od rijetkih elektronskih umjetnika koji mogu stvoriti ritmički delirij plesnog podija koristeći isključivo vlastitu produkciju.
Njegovi nastupi ruše tradicionalne barijere elektronske glazbe, a najčešće je to upravo na pozornicama festivala i arena tipično rezerviranih za rock zvijezde.

Magičnu pozornicu podno najstarijeg istarskog kamenoloma s velikim Kalkbrennerom dijelit će i domaći DJ-i Lemon, DJ Jock, Shipe, Paperclip Project i Neroa, koji će svatko na svoj način pridonijeti jedinstvenoj atmosferi ovog open-air partyja koji spaja najbolje od Future Scope i Balance tima.
Ne propustite priliku biti dio ovog spektakularnog eventa - ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio!


𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗨𝗣:

● PAUL KALKBRENNER

● DJ JOCK
● LEMON
● NEROA
● PAPERCLIP PROJECT
● SHIPE

 

Share event: