Entrio

One Piece Puzzle & Po metra crijeva-koncertna promocija

One Piece Puzzle & Po metra crijeva-koncertna promocija

Omladinski kulturni centar Palach, Rijeka

More about the event

Distune promotion vam predstavlja...
Koncertna promocija novih albuma One Piece Puzzle i Po' metra crijeva!
Posljednjeg petka u prvom mjesecu 2018. OKC Palach postaje poprište ukrštavanja zvučnih kulisa koje spremaju dvije riječke koncertne atrakcije!One Piece Puzzle i Po metra crijeva s novim materijalima pred svojom publikom spremaju razaranje koje će uzdrmati temelje legendarnog kluba u Kružnoj ulici. Novi albumi, uigrane postave zalog su koncertne štale koja nas očekuje u petak, 26.1.2018. od 20h.

Ulaznice: limitirani broj od 150kom po cijeni od 40,00kn nabavljiv je do 31.12.2017. ili do isteka zaliha, od 1.1. 2018. cijena se penje na 50,00kn, a na ulazu ukoliko ih ostane cijena je 70,00kn. Prodaja ulaznica kreće u petak, 20.10. od 12h u Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio.

ONE PIECE PUZZLE (Rijeka)
https://www.facebook.com/onepiecepuzzle/
https://www.youtube.com/user/OPPonepiecepuzzle
https://onepiecepuzzle.bandcamp.com/

One piece puzzle su industro pop-atrakcija, provokativno sexy formacija,agresivno-opscesni kvartet, umjetničko interventa postrojba, bend za rođenja i sprovode, bend za vjenčanja i rastave i još štošta toga.Na sceni su od dvijetisuće i neke, anedavno su rodili i treće (III) dijete. Nakon podužeg izbivanja varaćaju se i udaraju tamo gdje treba, ravno u glavu!Posvjedočite ovom bludničkom činu i dopustite im da se iskupe za vaše grijehe, umjesto vas.
Aktualni album „III“ izdan u proljeće ove godine predstavlja poseban broj:
3.album
3.postava
3.hrvatski ustanak

„Ja se smanjujem“
https://www.youtube.com/watch?v=vkbjmwqk3ck

PO' METRA CRIJEVA (Rijeka)
https://www.facebook.com/PoMetraCrijeva/
https://www.youtube.com/channel/UCcHKY_8zrxwfOcQ0IYWhfzA

Po' metra crijeva su prvi i jedini Ča-Metal bend i inspiraciju crpe iz istarskih legendi i priča, a glazbu rade pod utjecajem istarske ljestvice, death metala i punka. Zafrkantskim pristupom cijelom konceptu i energičnim nastupima uživo ovi zamaskirani momci osigurali su svoje počasno mjesto na underground sceni od osnutka grupe 2003. godine. Band izdaje dva albuma za vlastitu etiketu Izdali smo metal, „Črne besede va kastafskih šumah“ 2003., te "Metal va guzice" 2005. godine. Osnovan kao projekt bandova One Piece Puzzle i Hesus Attor, band je aktivno svirao do 2007. kad se gasi zbog djelovanja matičnih bandova.

U jesen prošle godine Č.R.U. (vokal) i Armageljon Espaljon (gitara) odlučuju se za nastavak rada i okupljaju Tomislava Nipriju na bubnju, Šamana Šamanića na sopelama i klavijaturi, te Ogana Keksbura na bas gitari i skladaju novi album koji svjetlo dana dočekuje u 2018.

“Ča je trubilo”
https://www.youtube.com/watch?v=QCOHk0GHvjo