This event has ended
More about the event
Buy tickets for Okusi Sicilije, 21.07.2015. in Moja kuhaona, Zagreb
Gastronomija Sicilije razlikuje se od klasične talijanske kuhinje. Većina specijaliteta pripravlja se od namirnica specifičnih za Mediteran, kao što su masline, pinjoli, grožđice, rajčice i slana riba. Na radionici koju će voditi food blogerica Marijana Zlomislić naučit ćete kako pripremiti panelle (popečke od slanutkovog brašna), caponatu (specijalitet od patlidžana s rajčicom, maslinama i pinjolima), polpete od srdela u šalši, cous-cous i gelo di melone (puding od lubenice).Napomena: Molimo vas da na radionicu ponesete nekoliko plastičnih posuda kako bi pripremljenu hranu koja ostane nakon degustacije mogli ponijeti kući. Minimalni broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba.
Predavač: Marijana Zlomislić
Trajanje radionice: 3 sata