Trešnjevka

Trešnjevka "Boca Istine" stand up comedy show

Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

More about the event

Boca Istine trebala je nasmijavati punu dvoranu Centra za kulturu Trešnjevka u subotu 14.03.2020. Ali onda je zbog nekih poteškoća zvanih globalna pandameija, karantena, zabrane javnih okupljanja i sl. show odgođen na subotu 23.05.2020. Također, poštujući preporuke i osiguravajući zdravo tijelo i vedar duh, show smo prebacili u krasno dvorište koje CeKaTe srećom ima, a u dvoranu ćemo se vratiti u slučaju da nas vremenske nepogode na to prisile. Isto tako, ograničilo smo maksimalni broj nasmijanih ljudi u publici na okruglih 60, kako bi grupe koje su došle moglo biti na međusobnoj udaljenosti od minimalno metar i pol. 

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije 14.04.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!


Nakon brojnih upita, stand up spektakl #BocaIstine ponovo stiže u Zagreb. U subotu 23.05.2020. od 20h u prekrasnom dvorištu Centar za kulturu Trešnjevka Zagrepčani će napokon moći uživati u showu koji od veljače 2019. trese dvorane diljem Hrvatske smijehom.
------------------------------------------------------------
ULAZNICE:
- Online: https://www.entrio.hr/event/tresnjevka-boca-istine-stand-up-spektakl-7312
- Offline:
Entrio prodajna mjesta - https://www.entrio.hr/outlets

UPAD:

  • Pretprodaja 50kn
  • Na dan 60kn

* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.

BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara iz Studio Smijeha, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

KOMIČARI:
➡ Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

➡ Marko Dejanović #NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

➡ Goran Vinčić #Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.