NOVI ZAGREB: ZG x4 - NAJBOLJI' sat i kusur: Stand-Up by Pedja Bajović

NOVI ZAGREB: ZG x4 - NAJBOLJI' sat i kusur: Stand-Up by Pedja Bajović

location-iconOZ BAR, Zagreb

More about the event

Buy tickets for NOVI ZAGREB: ZG x4 - NAJBOLJI' sat i kusur: Stand-Up by Pedja Bajović, 30.11.2023. in OZ BAR, Zagreb

- Jesam stand-up komičar iz Zagreba, ali ne baš i zagrebački. Zadnjih desetak godina sam bio više po svijetu nego tu! Zato sam odlučio vratiti se u svoj grad na velika vrata, ali ona - vanjska! Ovaj svoj Best Of ću ponuditi u Sesvetama, Novom Zagrebu, Donjoj Kustošiji i na kraju - na Sljemenu. Centar će me morati još malo pričekati!, u svojoj je najavi za medije rekao Pedja Bajović, pionir i veteran naše stand-up komedije.

Sve je to najbolje opisati brojkama: u nepunih 19 godina aktivnog bavljenja komedijom s nogu, Pedja je svojim nastupima obišao 40 zemalja svijeta i u njima preko 350 gradova! Pored nastupa na našem jeziku, specijalizirao se i za one na engleskom te se upravo vratio s turneje koja je uključila Island, u tri baltičke zemlje i Poljsku. Nakon njih, a prije odlaska na svoju makedonsku turneju, ovaj komičar je odlučio obići Zagreb - s istoka, juga, zapada, a onda i - sjevera!

Ovo je najkonkretnija predstava stand-up komedije našeg govornog područja. Razlog je jednostavan: u njoj je ono najbolje iz prvih 15 godina karijere unutar kojih su nastale tri tematske predstave: S NOGU*, MUŠKARAC i ROK TRAJANJA, a ni komičar nije loš!

U druženju nazvanom NAJBOLJI’ sat i kusur, Pedja Bajović daje garanciju za odličnih sat vremena, a ovaj “kusur” prvenstveno zavisi od publike. Dosadašnje najkraće trajanje bilo je sat i 37 minuta!

Pa, izvol’te…

Share event: