Nova u Šibeniku, after u Tunelu

Nova u Šibeniku, after u Tunelu

location-iconTunel, Šibenik

More about the event

Buy tickets for Nova u Šibeniku, after u Tunelu, 01.01.2023. in Tunel, Šibenik

Novogodišnji after u Tunelu starta u prvim satima 2023. godine, odmah nakon koncerta Róisín Murphy na trgu ispred šibenske katedrale. 

Zabava do jutra nastavit će se uz fantastičnu muziku talijanskog dua Modular Project čijem moćnom ritmu će se u vožnji luckastim New Wawe sintevima s Italo Disco zvukovima tijekom cijele noći pridruživati residenti Tunela PaleolitiK i NeedleDrop, odnosno mladi +KvamperfeK+ kojem će to biti prvi nastup u tom prostoru. 

Milanski DJ duo Alberta Iovinea i Alessandra Fumagallija nadaleko je poznat ljubiteljima elektroničke glazbe s naglašeno organskim, plesnim i ritmičnim zvukom kakav promovira njihova diskografska kuća ‘Nothing is real’.

Svijet su svojedobno prodrmali svojim remixom Blond:ish klasika 'Wizard of Love' (Rebirth Records) i potom nastavili na plesne podije isporučivati masu odlične glazbe iz njihova ‘Robot Studija’.

Svoju važnost na sceni i kvalitetu potvrdili su 2018. godine na albumu Rebirth singlom ‘Leaving’ koji su remixirali legendarni Acid Pauli i danski producent Kasper Bjørke, a u tom razdoblju kreće i njihova svirka po najboljim europskim klubovima. Modular project postaje globalno poznato ime, a najjači DJ-i počinju vrtiti njihove hitove. U narednim godinama potpisuju izdanja za cijeli niz labela, od vlastitog Nothing is real do Permanent Vacation, Motordiscs, Duro, Relish i Freeride Millenium. Njihove vjerojatno najjače pjesme su remix za legendarnu pjesmu Robija Insinne/Headmana 'Be Loved', 'Electronic Disco', odnosno ona razorna i zarazna stvarčina 'Supernova' koja je dosegla prvo mjesto na Beatport Indie Dance ljestvici, a koju su u Tunelu te godine rado vrtjeli Felver, Theus Mago i drugi izvođači.

U ljeto 2020. godine Modular project je kao jedino inozemno ime toga ljeta nastupio na Slurp Festivalu u Šibeniku, u kratkoj pauzi od represivnih mjera tijekom pandemije. 

Novogodišnji ples u Tunelu ograničenog je kapaciteta, a prodaji je ‘Early Bird’ serija super povoljnih ulaznica za vjerne fanove (100 kn).


NOVA U ŠIBENIKU, AFTER U TUNELU


31.12.2022. TRG REPUBLIKE HRVATSKE

Róisín Murphy


01.01.2022. TUNEL (01,00 - 09,30 sati)

Modular Project

NeedleDrop

PaleolitiK

+KvamperfeK+



Clubbing u Tunelu podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Partner projekta je Grad Šibenik.


---

Artwork: əM

---

www.ratcat.hr

[email protected]

Share event: