Natali Dizdar u Osijeku

Natali Dizdar u Osijeku

location-iconKrov Kulturnog centra Osijek, Osijek

More about the event

Buy tickets for Natali Dizdar u Osijeku, 03.06.2022. - 04.06.2022. in Krov Kulturnog centra Osijek, Osijek

Nakon trijumfalnog koncerta kojim je prošlog petka u zagrebačkoj Tvornici kulture oduševila brojne obožavatelje, Natali DIzdar najavljuje datume nadolazeće proljetne turneje.

Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom diljem Hrvatske izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme "Kad mislim na to" ili odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI - "Slobodna" ili aktualnog "Bez ljubavi".

Omiljena pjevačica trenutno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastitom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Među trenutno povrđenim datumima su koncerti u Osijeku, Slavonskom Brodu, Labinu, Pazinu gdje će uz Natali nastupiti i mlada pjevačka zvijezda Nika Turković, Petrinji i Stubičkim toplicama.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH, a prema trenutnim pravlima potrebno je uz ulaznicu predočiti i EU digitalnu COVID potvrdu.
Koncert se održava u suradnji s Ministarstvom kulture i HGU u sklopu programa Jer svirati se mora 2.
Zahvaljujemo Dragutinu Andriću i portalu SoundGuardian na ustupljenoj fotografiji za vizual.

Share event: