Napredna primjena tehničke analize i sveobuhvatna analiza fin. tržišta

Napredna primjena tehničke analize i sveobuhvatna analiza fin. tržišta

location-iconZagreb Cibona, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Napredna primjena tehničke analize i sveobuhvatna analiza fin. tržišta, 15.06.2024. in Zagreb Cibona, Zagreb

O naprednoj primjeni tehničke analize, izradi plana trgovanja te upravljanju rizikom i kapitalom kao i sveobuhvatnoj analizi instrumenata sa kojima trgovati na osnovu tehničke analize (dionice, ETF-ovi, FX, obveznice, opcije i ostali derivati) imati ćete priliku naučiti na ovoj radionici.

Za praćenje radionice poželjno je predznanje i iskustvo u trgovanju, ali je namijenjena i onima koji imaju bar osnovno znanje o tehničkoj analizi i financijskom tržištu, kao i svima koje zanima aktivno trgovanje u globalnoj areni financijskog tržišta i podijeljena je po sljedećim temama:

Program i raspored:

10.00 - 11.30

I. dio: Plan trgovanja i upravljanje rizikom i kapitalom kao preduvjet uspješnog tradinga
- kako posložiti individualiziran plan trgovanja
- psihologija tržišta
- najčešće greške i kako ih izbjeći
- trading set-up
- algo trading
- Q&A

11.30 - 15.45 (12.30 - 13.30 - Pauza za ručak)

II. dio: Tehnička analiza u praksi
- kako koristiti tehničku analizu u praksi
- multi-time frame analiza prema tipu tradera i određivanje rizika i profitnog cilja 
- može li se tehnička analiza kombinirati sa drugim analizama
- ACBD valni obrazac
- Q&A i analize po želji polaznika

15.45 - 16.00 - Pauza za kavu

16.00 - 17.00

III. dio: Sveobuhvatna analiza
- kako koristiti sveobuhvatnu trading analizu i implementirati je u svoj trading plan
- opcijske strategije i primjena u praksi - mjesto gdje magija počinje
- praktični primjeri 
- Q&A i analize po želji polaznika 

Cilj radionice je osposobiti polaznike za pravilnu interpretaciju grafikona kako bi mogli odrediti optimalnu trgovačku strategiju u odnosu na očekivane rizike i potencijalne prilike, a u cilju optimizacije profita i smanjenja rizika. Fokus će biti na kombiniranoj primjeni tehničke analize i izboru financijskih instrumenata za egzekuciju trgovina.

Predavači na radionici su:

Zdenko Grđan, analitičar i intraday FX trader. Idejni je začetnik i jedan od osnivača Hrvatske udruge za tehničku analizu, ekspert na području tehničke analize i financijskog tržišta. Bavi se tehničkom analizom preko 20 godina, pri čemu je održao brojne seminare i radionice na temu tehničke analize i aktivnog trgovanja. Zanat je pekao od najvećih autoriteta u području tehničke analize a nerijetko i podučavao brojne analitičare, te zasigurno predstavlja jedan od relevantnih izvora znanja u primjeni tehničke analize u Hrvatskoj, a i šire. Primarno trguje na FX tržištu koristeći isključivo principe tehničke analize.

Dio radionice o tehničkoj analizi u praksi, predavati će Ivan Stojanović, licencirani broker i investicijski savjetnik, voditelj brokerskog ureda za platformu OptimTrader investicijske kompanije CM-Equity AG. Sudionik je i organizator brojnih konferencija o novcu, osobnim financijama te pasivnom i aktivnom investiranju. Kada ne trguje američkim dionicama i opcijama, uživa u educiranju drugih, a zadnjih 10-ak godina je održao preko 300 radionica i seminara na temu investiranja. Osnivač je i predsjednik Udruge KLUB FINANCIJSKE PISMENOSTI.

Vrijeme održavanje radionice je u subotu 15. lipnja 2024. u terminu od 10.00 - 17.00 sati. Radionica će biti održana uživo (za mjesto održavanja javimo naknadno što ovisi od broja polaznika) a broj mjesta po grupi je ograničen kako bi se ostvarila optimalna interakcija i komunikacija. 

Vidimo se uskoro na radionicama o investiranju gdje gram prakse vrijedi više od 1000 grama teorije!

 

 

Share event: