MIXMAG ADRIA Outdoor Festival

MIXMAG ADRIA Outdoor Festival

Medane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Tickets / services / products Price Quantity
MAOF Festival Ticket - Phase 2

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

65.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

Buy tickets for "MIXMAG ADRIA Outdoor Festival ", 10.06.2022. in Medane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Na najljepšu pozornicu Otoka Krka, Plažu Medane u Puntu, dolaze jaka imena domaće elektronske scene na prvi MIXMAG ADRIA OUTDOOR FESTIVAL!

U Puntu, na plaži Medane, prekrasnom koncertnom prostoru na otoku , 10.06.2022. godine održati će se premijerno izdanje MIXMAG ADRIA OUTDOOR FESTIVALA, kao nastavak prošle godine začetog projekta Ivana Bojčića (Let 3), Tomislava Pasaneca (Blacksoul Music, PEZNT, Mixmag Adria) i regionalne ekspoziture najvećeg svjetskog portala za elektroničku glazbu Mixmag, Adria Outdoor Sessions.

AMOR, ANA ANTONOVA, BOO DALE, DJ DEMIAN I PEZNT rasplesati će plesni podij i uvesti nas u novu festivalsku sezonu koja će nas, nadamo se, vratiti u doba prije pandemije.

Festival je za ovu, premijernu godinu, zamišljen kao jednodnevni event na kojem će nastupiti dobro poznata imena elektronske scene ovih prostora ali i jedno jako zanimljivo iznenađenje u liku i obliku DJ Demiana, Mrletovog alter ega, kojem će ovo biti premijerni nastup.

Organizatori su pripremili ograničen broj  „Early Bird“ festivalskih ulaznica koje se mogu kupiti putem sustava Entrio u niže navedenim vremenskim intervalima. 
Ulaznice su povoljnije što ih ranije kupite!

  • 50 kn do 1.5.
  • 70 kn do 7.6.
  • 90 kn do 10.6.

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.