Membrain Festival 2022

Membrain Festival 2022

Martinska, Šibenik

Name Price Quantity
Festivalska Ulaznica Ranograbilica

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

290.00 HRK
Festivalske Ulaznice Ranograbilice za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijede za sva četiri dana festivala i besplatni kamp uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK

Payment methods

More about the event

Membrain Festival glazbeni je projekt koji promovira nezavisnu, alternativnu elektroničku glazbu široke lepeze bas žanrova (DnB, Dubstep, Grime, Dub, Jungle, Minimal, Liquid, Garage…)

Sedmo izdanje Membrain festivala održat će od 4. do 7. kolovoza 2022. na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na samom ulazu u Šibenski kanal. Kroz četiri dana programa na više pozornica izmijenit će se čitav niz DJ-eva iz Hrvatske, Europe i svijeta koji će na moćnim DIY soundsystemima prezentirati najaktualnije trendove u svojim žanrovima.


Membrain Festival od početka za ciljeve ima promociju domaće elektroničke scene, njenih autora, Dj-eva, labela, promotora i organizatora. Isto tako, Membrain savršeno kombinira najbolje od underground bass glazbe iz europskih prijestolnica (London, Amsterdam, Berlin) s mediteranskom klimom i doživljajem jedinstvenim samo za hrvatsku obalu.

Kroz Membrain Festival godišnje prođe oko 500 gostiju po večeri, u omjeru 70 na prema 30 u korist publike van Hrvatske. Uz bogat i raznolik glazbeni program, Membrain svim posjetiteljima pruža i besplatni kamp u zoni festivala koji se proteže gustom borovom šumom, dnevni program u obliku art&educated aktivnosti, kao i gastro ponudu domaćih pića i lokalne hrane.

Provjerite zašto se svi na Membrainu osjećamo kao jedna velika Familija <3

Upadaj na EVENT za više infosa!