Entrio

MARK KNIGHT @ OPERA

MARK KNIGHT @ OPERA

Opera Club, Zagreb

More about the event

MARK KNIGHT | 06.10. | OPERA CLUB

Dj, producent, vlasnik izdavačke kuće i biznismen; Mark Knight je dokazano rijetka vrsta glazbenika. Drugi najprodavaniji Beatportov umjetnik svih vremena, njegova karijera proteže se duže od desetljeća s izdanjima u raznolikim izdavačkim kućama: Suara, 1605, Stereo i naravno njegov Toolroom. Knight, koji je nominiran za Grammyja, oduvijek je bio jedan od najcjenjenijih i najuspješnijih međunarodnih izvođača u glazbenoj industriji, a svake godine nastavlja gurati granice i postavljati nove standarde.

Njegova izdavačka kuća Toolroom osnovana je 2004. godine, a odgovorna je za postojanje mnogih muzičkih talenata na glazbenoj sceni. Toolroom je 2016. godine promijenio fokus sa pjesama na razvoj umjetnika i objavljivanje albuma, a to je bio jedan od Knightovih priorireta. Toolroom je dominirao Beatport ljestvicom više od deset godina sa svojim naprednim razmišljanjem o house i techno glazbi, ali i o albumima koji se stvaraju.

Uz sve to, Knight je nastavio graditi svoju popularnost na radiju, a Radio Toolroom sada dosiže više od 13,5 milijuna slušatelja u 60 zemalja širom svijeta, dok je na iTunesu taj radio ušao u TOP 20 najutjecajnijih podcast-a. Mark Knight također ostaje vjeran svojim turnejama diljem svijeta na najprestižnijim lokacijama i festivalima.

VIDIMO SE 6.10. U OPERI!

- WARM UP: DANCElectricPHILIPE
___________________________________
ULAZNICE dostupne putem sustava ENTRIO:
https://www.entrio.hr/event/mark-knight-opera-4420
___________________________________
Info & rezervacije: +385 97 667 6666