MARCO BAILEY / IDEŠ? / DEPO klub - 28.05. Sub

MARCO BAILEY / IDEŠ? / DEPO klub - 28.05. Sub

location-iconDEPO klub, Zagreb

More about the event

Buy tickets for MARCO BAILEY / IDEŠ? / DEPO klub - 28.05. Sub, 28.05.2022. - 29.05.2022. in DEPO klub, Zagreb

Marco Bailey stiže u Zagreb krajem svibnja na veliki open air party
DJ i producent čija je karijera započela kasnih 80-ih stiže u Zagreb 28. svibnja
Veliki Open Air party pod imenom "Ideš?" održava se na lokaciji Jankomir savski nasip - Šumica, a sa glavnim gostom nastupit će i Teo Harouda, Vedran, Teychee i Bazement Stuff.

Tri desetljeća kasnije i dalje je poznat kao umjetnik koji se na sceni zadržava inovacijom i pomicanjem granica u techno glazbi - bilo kroz produkciju, menadžment labela (MB Elektronics, 2001) ili putovanja svijetom da raspleše mase besprijekornom selekcijom i tehnikom miksanja - Marco Bailey je ime koje će noć obojiti dubokom, intenzivnom atmosferom i prošarati je moćnim ritmom.
Uspjehu Baileyjevog rada svjedoče brojne izvedbe daleko od njegovog rodnog grada: Nairobi (Kenija), Tokijo (Japan), Peking (Kina), Los Angeles i New York (SAD), Sydney (Australija) i Buenos Aires (Argentina) - navodeći samo vrh dugog popisa - sa sigurnošću možemo reći da je planet doživio Marca Baileyja sa svake kardinalne točke 🙂

Tijekom karijere, Bailey je izdao podosta dobro prihvaćenih singlova, EP-a i albuma za utjecajne izdavačke kuće poput Bonzai Records, Primate, Prime'vill, Intec, ARTS, Kombination Research i mnoge druge. Baileyjeva diskografija broji gotovo 200 izdanja - uvjerljivo demonstrirajući intuitivan i promišljen pristup stvaranju, ali i želju za razbijanjem šablone trendova u danom trenutku.

Danas, kao inovator i umjetnik posvećen zanatu - ostvaruje se kroz ulogu izvršnog direktora MATERIA-e, koncepta začetog 2015. kao eventa posvećenog technu u svojem najčišćem obliku. Četiri godine kasnije - MATERIA unutar područja djelovanja uključuje i label koji krasi više od 20 izdanja velikana scene te dvotjednu radio emisiju koja uživa afirmaciju cijenjenih selektora poput The Adventa, Paula Ritcha, kao i novih talenata: Kas:st, Yotam Avni (...) Pariz, Miami, Tokio, Barcelona, Liverpool, Amsterdam i Baileyjeva rodna Belgija već su imali priliku svjedočiti iskustvu MATERIA-e u punom učinku, a kartu će uskoro krasiti još lokacija.

Share event: