Maja Posavec - promocija LP-a Bye, bye Saturn

Maja Posavec - promocija LP-a Bye, bye Saturn

Vintage Industrial Bar, Zagreb

Name Price Quantity
Sjedenje

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

80.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

Koncert Maje Posavec - promocija vinila "Bye bye Saturn"- održati će se kako je i najavljeno 12. lipnja u sklopu festivala Femme nouvelle, ali na lokaciji - Vintage Industrial Bar - Ljetni vrt.
Ulaznice kupljene u pretprodaji za prijašnje datume i dalje vrijede.
Kao predgrupa, prije Maje Posavec nastupiti će mlada i talentirana - Nikolina Kovačević.

U nedjelju 12. lipnja u vrtu zagrebačkog Vintage industrial bara Maja Posavec s ponosom predstavlja svoju novu ploču Bye bye Saturn. U magičnom okruženju Vintagea uz pratnju vrsnih instrumentalista poznata kazališna i filmska glumica Maja Posavec pokazat će još jednom svoju kantautorsku snagu i veličinu.
Uz nove pjesme s vinila Bye, bye Saturn Maja će publici prikazati presjek svog glazbenog putovanja, pa će se na repertoaru naći i pjesme koje izvodu u sklopu programa Večer s Cohenom, pjesme koje su obilježile njezinu suradnju s Nenadom Borgudanom i grupom Detour kao i njezine starije autorske pjesme i neki coveri koji joj glazbeno, ali i životno puno znače.
"Koncert smo dugo čekali. Već neko vrijeme sviram s glazbenicima: Jurica Štelma na kontrabasu, Mario Bočić na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima. Tu je naravno Ivan Kapec, gitarist s kojim konstantno surađujem i koji mi je pomogao u produkciji albuma. Bend se oformio za projekt “Večer s Leonardom Cohenom” i drago mi je da smo nastavili svirati i moj autorski materijal. S njima uspijevam ostvariti lakoću izvedbe u interpretaciji Cohena, kao i u mojim pjesmama." - predstavila nam je Maja svoj bend i najavila da je uz izlazak vinila u pripremi i video za pjesmu “Bye bye Saturn” koji je radio Tomislav Šoban, a do kraja godine kao singl izlazi i pjesma “Sretna”.
Master vinila je radio Višeslav Laboš, prijatelj, producent i stručnjak za vinile. A najbolji način da publici prikaže svoja djela zasigurno je nastup uživo, stoga Maja sve poziva da joj se pridruže u zagrebačkom Vintageu.
"Album je na digitalnim servisima izašao proljetos. Sada imamo i ploču koja je predivna. Za dizajn se pobrinuo Plac studio, a fotografiju je radila Vesna Zednik. Nadam se da tako predivno i zvuči, budući da ne mogu slušati svoje uratke jednom kad su gotovi, prepuštam drugima da ju preslušaju. Nedavno sam bila na filmskom festivalu u Karlovim Varyma na premijeri filma Zbornica, saznala sam da nije tako rijetko da glumci ne mogu gledati svoje filmove na premijerama, znaju da nema više natrag. " - otkrila nam je Maja Posavec koja je s nestrpljenjem dočekala da svoj prvi vinil konačno primi u ruke.
A svi oni koji nam se pridruže na ovom svemirskom putovanju u Vintageu moći će prvi kupiti ploču Bye, bye Saturn i to po promotivnoj cijeni, a dobiti će i priliku da im Maja ploču i potpiše.

Ulaznice za koncert Maje Posavec u Vintageu pronađite u sustavu Entrio.hr
Prva večer festivala Femme nouvelle održati će se 9. lipnja kada će u Vintageu nastupiti La Vida, Gina i Meritas.

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate

Event is running at reduced capacity of 50%

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

Recommended distance between visitors is ensured by sitting and / or bar tables

The recommended record of all visitors is kept