LIVE STREAM OPĆI KRIP 121

LIVE STREAM OPĆI KRIP 121

More about the event

Buy tickets for LIVE STREAM OPĆI KRIP 121, 04.06.2023.

KRiP kviz je projekt na zagrebačkoj pubkvizaškoj sceni koji je pokrenula profesionalna ekipa s dugogodišnjim iskustvom organizacije i kreacije kvizaškog programa u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske. Pridružite nam se na uzbudljivoj i napetoj, pristupačnoj ali dovoljno izazovnoj kvizaškog zabavi ne samo za iskusnije ekipe nego jednako tako i za novopečene, znatiželjne entuzijaste.

Tijekom pandemije u našu ponudu uvrstili smo i online kvizove koje još uvijek možete zaigrati s nama! S početkom u 20:00 sati održat će se Live stream Opći KRiP, naš online kviz općeg znanja, koji možete odigrati iz udobnosti vaših domova i spojiti se s prijateljima ili obitelji iz bilo kojeg dijela svijeta. Nakon što uplatite kotizaciju, na mail ćete dobiti materijale za igru - link na dva obrasca za igru i link na kanal za prijenos kviza.

UKRATKO:

  • originalan i zabavan kviz općeg znanja i kulture
  • fenomenalan nagradni fond za najsretnije
  • 1-5 članova u ekipi
  • naplata: isključivo preko Entrija
  • prijave traju do 20:00 sati na dan kviza

CIJENE ULAZNICA:
-ekipna ulaznica: 6,64 EUR (50.03kn)

VAŽNO:
Vaši podaci koristit će se isključivo za vođenje evidencije, komunikaciju i slanje materijala za igru te neće biti korišteni u druge svrhe.

U slučaju otkazivanja sudjelovanja vaše ekipe na live stream kvizu ne postoji opcija povrata novca – u slučaju da je riječ o višoj sili, vaše kotizacije prebacit ćemo na buduće kvizove u KRiP-ovoj organizaciji no obavezno molimo da se u tom slučaju javite na [email protected].

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, javite nam se na [email protected].

Veselimo vam se :)

Više o KRiP-u:
https://krip.com.hr/

Share event: