Lito smiha u Starom Gradu uz komičare SplickeScene:

Lito smiha u Starom Gradu uz komičare SplickeScene: "4 za cijenu 3!"

location-iconLjetno Kino Stari Grad, Stari Grad

More about the event

Buy tickets for Lito smiha u Starom Gradu uz komičare SplickeScene: "4 za cijenu 3!", 24.08.2022. in Ljetno Kino Stari Grad, Stari Grad

Raspored nastupa u Starom Gradu:
29.06. Tomislav Primorac: Ja sam ti takav 
13.07. Ante Travizi: Nit ora nit kopa 
03.08. Josip Škiljo: To je ta šema 
24.08. Ivica Lazaneo: Šta ti misliš sa svojim životom? - Više informacija o showu!
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA :
➡ Na ulazu Ljetnog kina prije početka svakog showa

O showu:

„Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Ivica Lazaneo -> VIDEO

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

UPITI I INFORMACIJE ➡ [email protected]

Vidimo se!

SplickaScena

Share event: