Lassie 2: nova pustolovina - Velika dvorana

Lassie 2: nova pustolovina - Velika dvorana

location-iconKino Edison, Karlovac

More about the event

Buy tickets for Lassie 2: nova pustolovina - Velika dvorana, 28.02.2024. in Kino Edison, Karlovac

U novom nastavku avanture, Lassie će sa svojim novim prijateljima istraživati nestanak pasa s rodovnicom. Novu avanturu ponovno je režirao Hanno Olderdissen, a scenarij je napisao Andreas Cordes. Glume Nico Marischka, Anna Lucia Gualano, Pelle Staacken, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Dennis Mojen, Maike Jüttendonk i Annette Frier.

Najpoznatiji škotski ovčar Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom, pasmine jack russell terijer. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara bit će posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa s rodovnikom.

Tijekom ljetnih praznika, Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi sa svojom udomljenom djecom Cleom i Henri i mali pas Pippa, pasmine jack russell terijer. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Ali ubrzo netko provali u tetinu kuću i ukrade psa Pippa. Prijatelji će ići s Lassie pronaći lopove i spasiti Pippu…

Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

dužina filma: 91 minuta

žanr: avantura, obiteljski

Film se prikazuje u sinkroniziranoj verziji.

 

 

 

Share event: