Kumrovec - koncert povodom Valentinova

Kumrovec - koncert povodom Valentinova

location-iconKulturno-društveni dom Kumrovec, Razvor

More about the event

Buy tickets for Kumrovec - koncert povodom Valentinova, 17.02.2024. in Kulturno-društveni dom Kumrovec, Razvor

Barbara Suhodolčan (Zagreb, 1992.), hrvatska koncertna i operna pjevačica (sopran); kći je autora, glazbenika i glazbenog producenta Rajka Suhodolčana.

Kao vanjska suradnica Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga Republike Hrvatske od 2017. godine pjeva prigodom obilježavanja velikih državnih praznika i obljetnica te u suradnji s njima održava i solističke koncerte u kojima spaja klasičnu glazbu, opere i operete, mjuzikl, jazz i crossover. Od 2019. godine ima status samostalne glazbene umjetnice.

Rajko Suhodolčan - Jedan je od utemeljitelja (voditelj i producent) legendarnog Kvarteta Gubec ( Krapina, 2004.), koji je 2007. godine imao tri nominacije za glazbenu nagradu Porin u tri kategorije narodne glazbe, a i osvojio Porina za najbolji album folklorne glazbe (Ak sem ti srčeko ranil) u 2006. godini. To je bio prvi zagorski Porin otkako postoji ta nagrada.

Grupa Happiness - Marija i Zvonimir glazbeni su sastav koji svojim sviranjem i pjevanjem nikoga neće ostaviti ravnodušnim što su u praksi dokazali nastupima na mnogima veselicama i televizijskim emisijama.

Share event: