KRUDER & DORFMEISTER 25 YEARS ANNIVERSARY SESSION

KRUDER & DORFMEISTER 25 YEARS ANNIVERSARY SESSION

location-iconTvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

More about the event

Buy tickets for KRUDER & DORFMEISTER 25 YEARS ANNIVERSARY SESSION, 04.08.2018. - 05.08.2018. in Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

LINE UP:
Kruder & Dorfmeister (visuals by lichterloh)
DJ Hell
---
Kruder & Dorfmeister prvi put u Hrvatskoj!

Jedni od najvećih imena elektronske plesne glazbe, ikone devedesetih godina prošlog stoljeća, kumovi downtempo glazbenog žanra te osnivači legendarnog G-Stoned Recordingsa - Kruder & Dorfmeister po prvi put stižu u Hrvatsku!

Za svoj premijerni nastup 4. kolovoza, kojim ujedno slave i 25 godina postojanja, Peter Kruder i Richard Dorfmeister odabrali su jedinstvenu lokaciju - tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku. Na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Šibeniku je ograničen na tisuću najvjernijih ljubitelja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput "High Noon", "Black Baby", "In Deep Shit","Trans Fatty Acid" i mnoge druge.

•••

DJ Hell, ikona svjetske scene elektroničke glazbe nastupa uz Kruder & Dorfmeistera u Šibeniku

Kada je u pitanju popis pionira njemačke scene elektroničke glazbe, Helmut Josef Geier, pod umjetnički imenom DJ Hell, uvijek se nalazi među prvima. DJ Hell ikona je međunarodne elektroničke zajednice, DJ i producent koji je na sceni već 40 godina, a i dalje neumorno nastupa u klubovima diljem svijeta i objavljuje od kritike i publike hvaljenje albume. Svoju “glazbu iz budućnosti” sa zadnjeg albuma “Zukunftsmusik”, s kojim je upravo na svjetskoj turneji, donosi ovo ljeto na šibensku tvrđavu Sv. Mihovila kao glavna zvijezda aftershowa nastupa Kruder & Dorfmeistera.

Seks, strah, kaos i glamur - to je ono što nam DJ Hell donosi na tvrđavu Sv. Mihovih kao najbolji završetak sjajne glazbene večeri.


Share event: