Kratki spoj stand-up comedy show

Kratki spoj stand-up comedy show

location-iconTeacher's Pub, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Kratki spoj stand-up comedy show, 06.04.2024. in Teacher's Pub, Zagreb

KRATKI SPOJ je stand-up comedy show o muško-ženskim odnosima. Miranda i Domagoj su svoj zadnji tradicionalni ljubavni odnos koji koliko toliko sliči nekoj smislenoj vezi imali kad su imali 15. Show je pun interaktivnih dijelova, ponekad ti se čini da si na radionici, ponekad ne znaš jel ovo samo svađa, pardon diskusija, ili da ipak zovneš policiju.
Nema tu nikakvih tradicionalnih ženskih ili muških stereotipa, sve je izmiješano, sve propitujemo. Sasvim ostrašćeno, do zadnjeg daha ispovijedamo potragu za ljubavlju.
A tko je pobjednik?
Vi. Show poslije kojeg kad čujete kroz što su oni sve prolazili i prolaze ćete reći: Dobro je nama. Ali, ono stvarno, ljubavi, dobro nam je kakvih luđaka ima.
KRATKI SPOJ show za osvješćavanje ljepote vlastitog života.
DOMAGOJ PINTARIĆ zagrebački je stand-up komičar, podcaster i youtuber. Humor mu je opservacijski, odnosno ismijava nelogičnosti na koje smo se svi navikli i prihvatili ih. Trenutno je u jednostranoj vezi, odnosno žena koja mu sviđa ne zna za njega da postoji, iako ponekad pronađe tragove u kući, čuje šuškanje u grmlju i vidi da joj je netko prekopao smeće.
MIRANDA LONČAR se od 2008. bavi stand-up komedijom, a komentari su da joj zadnjih par godina to i ide. Voli budalast humor, a opet i da ima neku poruku. Voli svaku publiku, a omiljena joj je ona koja se glasno smije: ljudi koji širom otvore usta neopterećeni svojim izgledom u trenutku napadaja smijeha. Komedija uživo je neka vrsta igre zavođenja. Ta bliskost gospođu Lončar pali. Bar nešto, jer je već godinama u braku.

Share event: