Konferencija - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE Vol. 3

Konferencija - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE Vol. 3

location-iconAlgebra kampus, Zagreb

Konferencija - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE Vol. 3

More about the event

Register for Konferencija - INVESTIRANJEM DO FINANCIJSKE SLOBODE Vol. 3, 20.04.2024. in Algebra kampus, Zagreb

Pred nama je i treće izdanje konferencije Investiranjem do financijske slobode Vol. 3. 

Detalje o programu i rasporedu možete pogledati na stranici Udruge KLUB FINANCIJSKE PISMENOSTI

Na konferenciji Investiranjem do financijske slobode Vol. 3 nastupiti će vrhunski stručnjaci koji će podijeliti praktična iskustva iz svoga djelokruga rada. Sudionici konferencije će putem četiri predavanja i dva intervjua jedan na jedan, steći uvid u jako bitna područja kao što su vođenje osobnih financija i kućnog budžeta, mirovina od koje se može bezbrižno uživati - mit ili stvarnost, nasljeđivanje i imovinskopravna zaštita, kako iskoristiti Fintech proizvode u svoju korist, što donosi legalizacija kripto ETF-ova za male investitore te trebaju li ulagati dio portfelja u njih, o trendu nekretnina u Hrvatskoj te kako kupiti nekretninu u okruženju rastućih cijena i kamatnih stopa, i još mnogo toga. 

Sudionici na konferenciji:

Vjeko Peretić, osnivač i direktor u Pro grupa

Borislav Vujović, osnivač i direktor u Opereta nekretnine

Ivan Stojanović, broker i investicijski savjetnik u CM-Equity (OptimTrader)

Una Zečević Šeparović, odvjetnica u Odvjetničko društvo Zečević i dr. na temu oporuka i imovinskopravnih odnosa

Maja Menićanin iz InterCapital Asset Management na temu Fintech financijskih proizvoda i usluga i kako ih optimalno iskoristiti

Milan Horvat, poduzetnik i kripto zaljubljenik, na temu Što donosi legalizacija ETF-ova za kriptovalute te mogu li i kako mali investitori profitirati? 

Svi kupci fizičkih i online ulaznica dobivaju besplatno godišnje članstvo u Udruzi KLUB FINANCIJSKE PISMENOSTI (godišnja članarina 30,00 eura), a kupci fizičkih ulaznica na poklon još dobivaju i knjigu Ne radi se o novcu, radi se o nama autorice Kristine Ercegović (cijena knjige je 19,90 EUR u prodaji).

Ako vas zanima odgovor na bilo koju navedenu temu, konferencija je namijenjena upravo Vama. Nemojte ju propustiti jer ćete saznati kako svoje financije i portfelj upregnuti da više radi za vas. A i najbitnije, networking sa ostalim sudionicima konferencije.

Vidimo se u subotu 20.04. u 10h na Algebra kampusu! 

 

Share event: