Koncert Official Tribute DINO DVORNIK 18/03/2023@Metropolis Club

Koncert Official Tribute DINO DVORNIK 18/03/2023@Metropolis Club

location-iconklub Metropolis, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Koncert Official Tribute DINO DVORNIK 18/03/2023@Metropolis Club, 18.03.2023. - 19.03.2023. in klub Metropolis, Zagreb

„JAČE MANIJAČE „ Official Tribute Dino Dvornik Band
Nakon što smo morali odgoditi koncert u periodu covida, sada ga održavamo u punom sjaju i punom postavom banda, koji će se održati u Metropolis Clubu / 18.03.2023. /

Posebna je večer jer obilježavamo 15. obljetnicu Dinine smrti i nakon 2 godine nenastupanja pred zagrebačkom publikom u čast kralja funka održava se koncert 18.03.2023. u Metropolis Clubu.

„Jače manijače“ jedna od pjesama koja će začiniti večer uz ostale pop funky hitove i upotpuniti ovaj koncert u čas kralja funka.
Proljeće nam se bliži i krećemo s jakim funky ritmom i našim muzičkim virtuozima iz banda Tribute to Dino Dvornik koji će vas provesti kroz najbolje hitove legendarnoga Dine Dvornika.
U ovaj pravi funky vremeplov vraća vas provjerana ekipa, glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima Dine Dvornika. Band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen, koji je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njim snimio i kultni album „Live in Munchen”. Na klavijaturama je Gojko Tomljanović, također nekadašnji član Songkillersa s albuma “Live in Munchen. Na gitari je Zoran Jager, gitarista i osnivač kultne grupe The Bastards, a bastista Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih bastista. Voditelj Dino Dvornik Tribute benda Ivica Premelč je na saksofonu. U bendu je jedan od naših najboljih vokala Mario Huljev.

Najrasplesaniji tulumi zasigurno se odvijaju na našem plesnom podiju u poznatom štimungu koji nas pomalo vraća u dobra stara vremena otkuda smo i lansirali ovu posvetu najvećem muzičkom majstoru na ovim prostorima. Iako nas je kralj funka prerano napustio njegovi hitovi koji su i onda bili ispred svog vremena i dan danas pronalaze svoje fanove.
Svi njegovi albumi su uvijek bili u vrhu hrvatske produkcije, nekima je dotakao svjetske produkcijske razmjere, a live nastupi bili su nabijeni energijom i specifičnim plesom, te odličnom izvedbom. Kao i svaki muzički genijalac Dino je uvijek iza sebe imao muzičke virtuoze i pravu energiju, a upravo ta energija baciti će vas 18.03.2023. u pravi funky trans!

Prije i nakon koncerta za dobru atmosferu je zadužen naš resident DJ SISH uz gosta iznenađenja, zato u dobrom ritmu možete ostati i nakon koncerta.

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti u sutavu ENTRIO.HR po pretprodajnoj cijeni od ::::: 8 eura :::: te na šanku kluba Metropolis svakim danom od 11:00h - 23:00h. Na dan koncerta 10 eura.
Mogućnost rezervacije separea, visokih stolova a za više informacija na:
091 440 0302 ili na [email protected]
Vaš Metropolis club - gdje vrijeme staje!

Share event: