Koncert #10za10: KOIKOI

Koncert #10za10: KOIKOI

location-iconklub Azimut, Šibenik

More about the event

Buy tickets for Koncert #10za10: KOIKOI, 30.12.2023. in klub Azimut, Šibenik

30.12. subota 21:30h
KOIKOI
#Azimutovih10 i KOIKOI

KOIKOI su genre-fluid, ass-moving, mood-swinging indie-rock bend iz Srbije, koji je brzo postao jedno od najvrućijih novih imena indie scene bivše Jugoslavije. Svojim izvrsnim debitantskim albumom 'Pozivi u stranu' (Moonlee Records, 2021.) i energičnim live nastupima popunjavaju prazninu između intime undergrounda i mainstream glamura, te brzo osvajaju publiku gde god se pojave. 

 
Njihova muzika donosi onu najprimamliviju formu drugačijeg popa, koji je u isto vreme svileno blagozvučan i igrivo bučan, radijski senzibilan i rockersko silovit, a uvek pod velom hipnotičnog balkanskog melosa, prepleta ekstaze i nostalgije. Zanosna žensko-muška višeglasja sa svojstvenim seksipilom dođu kao trešnja na vrhu najokusnije torte.
 
U 2022. godini KOIKOI je osvojio najvažnije glazbene festivale u regiji bivše Jugoslavije (Exit, INmusic, Arsenal, MENT), a također je svirao na mnogim festivalima diljem Europe (Eurosonic, Tallinn Music Week, Peel Slowly And See, PIN Conference Skopje, Sharpe Bratislava), gde su primili odlične kritike svojih nastupa. ESNS je prepoznao i nominirao KOIKOI za Music Moves Europe Awards 2023 za najbolje nove europske bendove.
 
KOIKOI su biser za sve, koji su na vreme shvatili, da je kvalitetan napredni pop novi punk.

KOIKOI su:
Marko Grabež (gitara, vokal)
Ivana Miljković (sint, vokal)
Emilija Đorđević (bas, vokal)
Ivan Pavlović Gizmo (bubanj, semplovi)

Prvi set ulaznica po cijeni od 9 eura pušten je u prodaju samo na Entrio.hr

Vidimo se :)

Share event: