Kako uspjeti na Kickstarteru - predavanje Torea Rasmussena iz Norveške

Kako uspjeti na Kickstarteru - predavanje Torea Rasmussena iz Norveške

Impact HUB Zagreb, Vlaška 70E Zagreb, Zagreb

More about the event


*Zbog velikog interesa predavanje će se moći pratiti i putem novootvorenog Impact Hub Zagreb You Tube channela* 

 
Crowdfunding je popular u zadnje vrijeme pa su se tako i neka hrvatska poduzeća i pojedinci okušali u njemu, neki više, a neki manje uspješno. Upravo kako bi dodali vrijednost hrvatskoj crowdfunding zajedinici i svima zainteresiranim za ovaj način financiranja, Lean Startup Croatia i Impact HUB Zagreb dovode u Zagreb Torea Rasmussena iz Norveške koji će u utorak, 25. kolovoza 2015.godine podijeliti sa svima zainteresiranima svoju priču o neuspjehu i uspjehu na Kickstarteru.Njegov je projekt Playing Lean bio uspješno financiran u samo 10 sati od početka kampanje, a završio s 500% prikupljenih sredstava na dan 13. lipnja 2015. To je trenutno društvena igra s najvećim iznosom prikupljenih sredstva preko Crowdfunding kampanje u Skandinaviji.

Playing Lean je društvena igra osmišljena kao podrška kod učenja Lean Startup metodologije. Playing Lean se može igrati samostalno ili pod vodstvom iskusnih trenera Lean Startup metodologije kad igra postiže veći efekt upravo iz razloga što je dinamika igre i svi događaji koji se javljaju objašnjena od strane moderatora.

U svom predavanju u Zagrebu Tore će pokušati odgovoriti na sljedeća pitanja:

  • Kad je najbolje vrijeme za lansiranje kampanje?
  • Koliko daleko treba ići s razvojem proizvoda?
  • Koliki postotak budžeta bi trebalo potrošiti prije lansiranja kampanje, a koliko bi trebalo sačuvati za kasnije?
  • Da li uopće koristiti Kickstarter?
  • Što je to ustvari “Product Hunt”?
  • Kako postići kredibilitet?

 Playing Lean Radionica


U sklopu svojeg posjeta Zagrebu, Tore će moderirati i Playing Lean Radionicu, gdje će svi zainteresirani među prvima u svijetu moći naučiti Lean Startup metodologiju igrajuči Playing Lean igru.

Prijavite se za Playing Lean Radionicu!