ILUZIONISTI, Mistery Show

ILUZIONISTI, Mistery Show

location-iconRetro Bar, Zagreb

ILUZIONISTI, Mistery Show

More about the event

Buy tickets for ILUZIONISTI, Mistery Show, 28.03.2024. in Retro Bar, Zagreb

Mystery show "Iluzionisti" je uzbudljivi scenski spektakl koji okuplja različite iluzioniste, svaki s posebnim talentom. Koji će vas očarati u idućoj predstavi? 

Hoće li to biti samo jedan od naših majstora iluzije ili će za vas pripremiti ekipni jazz magije, otkriti ćete već u idućoj predstavi! 

Možda će to biti mentalist, specijalist za čitanje misli, koji će vas mistificirati svojim psihološkim tajnama. Iluzionist sa kartama će vas zadiviti nevjerojatnom kartomagijom. Cabaret iluzionist miješa humor i tradicionalnu iluziju, pružajući dinamičnu i interaktivnu zabavu. Dok će vas hipnotizer među njima izazvati da preispitate svoje percepcije stvarnosti.

Show "Iluzionisti" će vam prirediti večer punu iznenađenja, neviđene zabave i nevjerojatnih iluzija. 

OČEKUJTE NEOČEKIVANO! 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Početak predstave je u 19h

(Vrata se za svaki Show otvaraju 45 minuta prije zakazanog početka) 

BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN RADI INOVATIVNOG KONCEPTA! 
• Show je dobno ograničen na 18+ 
• Ulaznice možete kupiti online i na prodajnim mjestima Entria
• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!
• VAŽNO! Snimanje nastupa i iluzionista tijekom izvođenja predstave je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.
• Mjesta se popunjavanju po principu "early bird gets the worm", dakle po dolasku i preostalim slobodnim stolicama po želji

NAŠI ILUZIONISTI KOJE MOŽETE OČEKIVATI:

*Jappa*
Jappa je cabaret iluzionist koji donosi jedinstveni miks šarma i humora u svoje nastupe. Njegov pristup magiji kombinira tradicionalne tehnike s modernim twistom, stvarajući zabavnu i interaktivnu atmosferu.

*Aryan*
Aryan – karizmatični šaljivdžija magijske scene. Njegova umjetnost nije samo u spretnosti prstiju, već u stvaranju trenutaka čuda koja izazivaju um i bude osmijeh. Za onog tko traži interaktivnu točku punu neočekivanih iznenađenja i duhovitog šarma, Aryanova izvedba je pravo putovanje u srž čarolije.

*Mister H*
H. je specijalist za coin magic, poznat po svojoj preciznosti i kreativnosti u manipulaciji novčićima, ali i umovima publike! Njegove izvedbe uključuju složene rutine koje izgledaju nemoguće, a njegov smisao za detalje i finesu čini ga pravim umjetnikom u svijetu iluzionizma.

*Hipnotizer Timoteus*
Timoteus je maestro magije uma, čije predstave prožimaju psihološke iluzije i mentalne vratolomije. Njegove izvedbe istražuju granice ljudske percepcije i uvjerljivo demonstriraju moć uma, ostavljajući publiku zaintrigiranom i očaranom.

*KRIS*
Kris je iluzionist čija ekspertiza je baratanje jednim od najsloženijih i najopširnijih intrumenata u povijesti misterioznih umjetnosti, a to je - špil karata. Njegov stil je sofisticiran i inovativan, a predstave su mu ispunjene snažnim efektima koji publiku ostavljaju u nevjerici.

 

 

Share event: