HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES 2020

HUSQVARNA ADRIA BIKE SERIES 2020

Husqvarna Adria Bike Series, Vodice, Rabac, Rab, Baška

More about the event


Još jednu godinu za redom. Novi (stari) Husqvarna Adria Bike Series! Za profiće. Za rekreativce. Za stare. Za mlade.

Za tebe.

Novi Series donosi i nove izazove. Rekli ste nam što bi htjeli i što ne biste htjeli pa tako Husqvarna Adria Bike Series 2020 dolazi s gomilom noviteta.

Jedna nova utrka, jedna staza za one koji misle da mogu i više, mala rošada u terminima, neki novi detalji u samoj organizaciji, ali i dalje je to isti onaj Series kojeg znamo i volimo. Kao prijatelj kojeg vidiš samo 4 puta godišnje jer si previše zauzet. Ali veseliš se tim družejima i uvijek bude dobro. Pa ti bude žao da se ne možete češće družiti, ali razumiješ. I već se raduješ idućem susretu.

18.04. Dalmatiner

Novu sezonu otvaramo u Vodicama. Gdje drugdje nego tamo gdje je biciklizam kao kod kuće!? U ranijem terminu nego prošle godine jer smo jednostavno nestrpljivi. Kamen, sunce, more, pa još malo kamena i još malo mora. Jer gdje je ljepše biti u travnju nego u Dalmaciji? Guštali!

30.05. Helter Skelter

Rabac kao MTB destinaciju ne treba previše predstavljati. Strmi usponi pa još strmiji spustovi, bezbroj singlica, nevjerojatni pogledi. I svega napretek. A od ove godine novost je i dodatna, 4. staza na Helter Skelteru od, ni manje ni više neko 100 km. Nemilosrdnih, surovih, brutalnih 100 km. Bezobraznih 100 km. Za one kojima je Epic premalo,  za one koji su ULTRA.

12.09.  Rab Island Hero

Island Hero naš je novi igrač u prvoj postavi. Spreman da se dokaže. Pred trenerom i pred navijačima. Na Rabu nas čeka prava avantura. Kroz pustinju i prašumu, kroz pješćane plaže i srednjovjekovne zidine. Put oko svijeta u 60 km. jer voziti po Rabu je jedinstveno iskustvo. To je činjenica, a ne samo obećanje.

17.10. Krk’n’Roll

Biciklističku sezonu zatvaramo na dobro poznatoj lokaciji i s dobro poznatim društvom. Već smo navikli na to. Turisti su nam oslobodili staze. Krk je samo naš, a od ljeta se opraštamo zajedno s ostalim zaljubljenicima u prirodu u sklopu Baška Outdoor festivala. Sunce, more, znoj, kamen, hrana, piće, koncerti, zabava. Krk’n’Roll.

Počinje još jedan Husqvarna Adria Bike Series.

Vidimo se u cilju!