Horse Meat Disco

Horse Meat Disco

HAZU Gliptoteka, Zagreb

More about the event

The Garden Brewery organizirat će after-party na Restaurants & Bars Weekend u HAZU Gliptoteka, stoga je to nova lokacijana kojoj će se održati nastup Horse Meat Disco u petak 24. svibnja.

Horse Meat Disco su sinonim za fantastične zabave, a izravno iz Londona dolaze prirediti jednu takvu u Zagreb. Nakon redovitih nastupa na ljetnim festivalima u Tisnom, ovo će biti prvo gostovanje u metropoli i jedinstvena prilika doživjeti zašto se o Horse Meat Disco tulumima neprestano priča. Ono što je počelo kao siguran prostor za queer i disco zajednicu u Londonu 2004. preraslo je u 15 godina prave klupske sile i kontinuiranih događaja s ciljem izazivanja sreće kod ljudi, kažu rezidenti Luke Howard, Severino, Jim Stanton i James Hillard.

Svaki od njih je izgradio ugled priređivanjem fantastičnih partyja svake nedjelje u Londonu, kao i s visoko kvalitetnim disco setovima s kojima preuzimaju klubove i festivale diljem svijeta, poput Glastonburyja ili Bestivala, kao i rezidencije u New Yorku.

S posvetom hedonizmu, ritmu, slobodi i osjećajima, Horse Meat Disco utjelovljuju sve što disco znači. Njihovi setovi uključuju sve od klasičnog, preko italo disca, od house do punk funka, kako bi približili svoj moto, a taj je da rade queer zabave za sve.

Horse Meat Disco svake nedjelje vode emisiju na Rinse FM radiju puštajući sjajnu selekciju i sve ono što im ne može proći u klubu, a na plesnom podiju donose euforiju sa svojim plesnim i dekadentnim setovima. Disco autoritetima se priključuje Nick Colgan, čovjek iza The Gardena i Adtoritc Coasting radijske emisije i agencije, kao i The Garden Brewery, kao i domaći Your:Name, vlasnik labela Legalize Lambada, koji vrti šmekerske zvučne pejzaže, a tu je i IVA, nekoć poznata kao Iva Starkova, a vraća pokazati zašto i dalje slovi kao jedno od najistaknutijih imena domaće beat scene.

Ulaznice su 70kn u pretprodaji, a 90kn na ulazu i dostupne u sustavu Entrio.hr i na prodajnim mjestima.