Great Gatsby Garden Party

Great Gatsby Garden Party

location-iconHotel Boškinac, Novalja

More about the event

Buy tickets for Great Gatsby Garden Party, 21.05.2022. in Hotel Boškinac, Novalja

Great Gatsby Garden Party

 

U kasno proljeće kada  dolinom Novaljskog polja zamiriše smilje, koromač, kadulja, ruzmarin, otkošeno sjeno, kada zažubore potoci kojima je prošarana  naša dolina, tada na našem brijegu u Boškincu želimo poslati poruke buđenja novog života, tada želimo slaviti prirodu i sve čime nas, naizgled skromna, obilato daruje. Tada u Boškincu  slavimo i početak sezone, zahvalni na novim prilikama, sretni zbog svih mogućnosti koje nam se pružaju da veličamo svoj otok i život na njemu.

Velika vrtna zabava koju ove godine nazivamo Great Gatsby Garden party, tematski je osmišljenja i inspirirana tim kultnim filmom, njegovom scenografijom,  glazbom i atmosferom. U  veselju, plesu, radosti,  želimo da uz mnogo fine hrane i sjajnog pića dočekamo ljeto i barem na trenutak svi osjetimo kako je važno djeliti radost, veseliti se životu i slati poruke mira i ljubavi.

Na samom partiju posluživat će se na brojnim stanicama i barovima kamenice, paški sir, posedarski i drniški pršut, tapasi, kamapei  i ostali mali zalogaji, fini odresci,  burgeri i steakovi, carpaccio, ceviche, crudo i ostala jela od škampi, školjki  i najfinije ribe iz našeg mora, prefine slastice i razni mali kolačići, točiti će se signature kokteli sa Old Pilots ginom koje će vam pripremati Filip Pleteš, najbolja vina kuće Boškinac, vina čuvene francuske vinarije Chateau Favori, šampanjci Nicolas Maillard, vina uvaženog distributera Luma exclusive, kokteli i žestice najpoznatije talijanske destilerije Nonino koje će pripremati njihovi koktel majstori i predstavnici, najbolja piva etablirane i jedne od najboljih hrvatskih craft pivovara Varionica, i zaista još mnogo mnogo finih stvari. Sve će biti servirano u ležernoj  atmosferi bez previše formalnosti.

Biti će to vesela vrtna zabava na kojoj će  gosti šetati predivnim terasam i vrtovima Boškinca, posluživati se divnom hranom i pićem uz šetnju. U glazbenom djelu  početak i zagrijavanje pripada sjajnom DJ Kanci, a nakon njega očekuje nas spektakularni nastup  Marka Tolje i njegovog septeta koji će trajati do dugo u noć.

Zabava je vrlo ograničenog karaktera,  u ovom trenutku u opticaju je ostalo  još svega stotinjak  ulaznica. Ulaznice koštaju 250,00 kn i mogu se nabaviti kod nas na recepciji, na webu Entrio ili na svim Entrio prodajnim mjestima. Ulaznica vam osigurava mjesto na partiju, a sva se konzumacija plaća na licu mjesta. 

Veselimo se i  zahvalni smo svima našim dragim parterima koji su nam pomogli u organizaciji ovog eventa, veselimo se svima vama koji želite zajedna s nama spektkularno proslaviti početak ljeta, nove sezone i veseliti se životu, uprkos neobičnim i izazovnim vremenima u kojima živimo posljednjih nekoliko godina. Baš zbog toga i baš uprkos tome znamo da ne treba odustajati od optimizma, od nadanja i od veselja, baš zbog toga znamo da našu planetu, naše živote i vrijednosti koje djelimo,  moramo čuvati odgovorno  ali isto tako veseljem i  radošću,  te uvijek iznova slati poruke  mira i ljubavi.

Share event: