GORAN VUGRINEC - DETALJI humanitarni stand-up

GORAN VUGRINEC - DETALJI humanitarni stand-up

location-iconWespa Spaces, Zagreb

More about the event

Buy tickets for GORAN VUGRINEC - DETALJI humanitarni stand-up, 10.04.2024. in Wespa Spaces, Zagreb

Udruga Lice Sreće u suradnji s Goranom Vugrinecom u već poznatoj nam WESPI (ulaz: ZAVRTNICA 17) održava humanitarni stand up pod nazivom Detalji.

Novi show Gorana Vugrineca donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota. U 90 minuta, Detalji će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati - od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji.

Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore. U jedno možete biti sigurni, Detalji će vas nasmijati kao i svi Goranovi nastupi do sada, a prihodi od ulaznica namijenjeni su za potporu rada Udruge Lice Sreće te za pomoć socijalno ugroženim obiteljima. 

Udruga Lice Sreće osnovana je 2022. godine, kao inicijativa za pomoć onima koji su za vrijeme potresa, požara, poplave ili bilo koje druge elementarne nepogode ostali bez svojih domova. Glavni cilj udruge je svojim radom poduprijeti socijalno ugrožene obitelji kao i ostale u potrebi koji su u nemogućnosti vratiti se u svoje domove. Udruga pomaže i osmišljava razne načine za potporu onima koji nemaju osnovne uvjete za život, a ovaj put smo to odlučili napraviti kroz smijeh. 

Stoga, kupi ulaznicu, dođi da te nasmijemo i doniraj :)

Share event: