Gibonni u Zadru!

Gibonni u Zadru!

location-iconKrešimir Ćosić Hall, Zadar

Gibonni u Zadru!

More about the event

Buy tickets for Gibonni u Zadru!, 23.12.2023. in Krešimir Ćosić Hall, Zadar

Gibonni nastavlja s nizom rasprodanih koncerata diljem regije - Objavljeni koncerti u Puntu i dugoočekivani koncert u Zadru!


Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora nakon rasprodanih najvećih dvorana diljem Hrvatske i regije najavljuje još nastupa! Koncertni spektakl u Zadru će održati 23. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića. Ulaznice za oba koncerta možete nabaviti u sustavu Entrio.

Nakon sjajnih koncerata i dvije prepune Arene Zagreb te najavljene Arene Varaždin, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije", samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati ovoga ljeta na Krku i u Zadru uoči Božića. 

Gibonni ove godine slavi 35 godina itekako bogate karijere, a nakon velikih koncerata u Zagrebu i Sarajevu, rasprodao je koncerte u Istri, Primoštenu, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku te je najavio nove nastupe. Publika će ga tako 20. listopada moći poslušati uživo u beogradskoj Štark Areni te 9. prosinca u Areni Varaždin

Prije nekoliko dana objavljen je i njegov novi singl i spot, "Mlijeko proliveno". Radi se o petom singlu skinutom s njegova EP-a "U po' ure". Glazbu i tekst potpisuje Zlatan Stipišić Gibonni, zajedno s aranžmanom koji još nosi i potpis Nikše Bratoša, a na pjesmi gostuje gitarista Yogi Lonich. Režiju spota potpisuje Vojan Koceić, animacije su radili Dalibor Aljinović i Milan Latković, a montažu i postprodukciju potpisuje Notengos. 

Share event: