Gibonni na Krku!

Gibonni na Krku!

location-iconMedane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Gibonni na Krku!

Tickets / services / products

Price

Quantity

Ulaznica - pretprodaja

1.50 EUR

25.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Note: if the discount promo code is valid, the discount will be applied in the next step

More about the event

Buy tickets for Gibonni na Krku!, 06.07.2024. in Medane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Gibonni se napokon vraća na Krk!

 

Gibonni napokon dolazi na Krk! Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora najavio je dolazak pred publiku na plaži Medane gdje će održati veliki koncert na jedinstvenoj pozornici na kojoj u srpnju također nastupaju i Nina Badrić, Urban&4 te Konstrakta. 

Koncert na Krku ovoga ljeta bit će jedan u nizu spektakularnih nastupa, a Gibonni je nakon proslavljenih 35 godina karijere spreman prirediti svojoj publici pravi specijal. Iako su njegovu prošlogodišnju slavljeničku koncertnu turneju obilježile dvostruko rasprodane Arena Zagreb i Arena Beograd te rasprodani koncerti u Varaždinu, Sarajevu, Zadru, Kotoru, Travniku, Skopju i diljem ostatka regije, Gibonni i dalje želi dati slušateljima sve od sebe.

Svoju vjernu publiku će na koncertu nagraditi najvećim hitovima iz bogate karijere, a "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije" samo su neke od pjesama koje će publika uz Gibu i vrhunski bend pjevati ovoga ljeta na plaži Medane.

Deseci nagrada publike i struke te milijunski pregledi i streamovi potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda vrijednosti njegovog rada.

Koncertni spektakl održati će se u subotu, 6. srpnja 2024. s početkom u 22 sata. Ulaznice po cijeni od 25,00 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio.

 

Informacije o novom datumu koncerta: 

Novi datum održavanja koncerta je 06.07.2024. 

Sve kupljene ulaznice važeće su i za novi datum te ih nije potrebno mijenjati. U slučaju da vam novi datum ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene online na www.entrio.hr i gotovinom na jednom od Entrio fizičkih prodajnih mjesta potrebno je zatražiti isključivo putem www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 09.05.2024. u 23:59h.

Share event: