GFUK u Punktu - Predstava

GFUK u Punktu - Predstava "Direkt u glavu"

location-iconPunkt Beer House, Oroslavje

More about the event

Buy tickets for GFUK u Punktu - Predstava "Direkt u glavu", 17.04.2024. in Punkt Beer House, Oroslavje

Dođite i pripremite se na DIREKT U GLAVU, komediju za krepat!

Glume: Borko Perić i Filip Detelić

Što da sa svojim životom, odnosno smrću, napravi mrtvi glumac koji se našao pred kazališnom publikom i nekim sumnjivim tipom koji samo postavlja provokativna pitanja, a ne nudi nikakve odgovore? DIREKT U GLAVU je crna komedija te novi hit u kojem iskusni glumci Borko Perić i Filip Detelić doslovno ostavljaju dušu na pozornici te preispituje sve živo i mrtvo, uz salve smijeha i jedinstveno iskustvo za gledatelje. A koja ih je to tragikomična situacija dovela na daske koje ovog puta život ne znače?

Poznati glumac Borna je umro. Nije kremiran i sad je bijesan. Ne zna što se događa i zašto se kao pokojnik našao pred publikom i sumnjivim likom po imenu Franjo. Ono što Bornu muči jest kako je umro i zbog čega? U stvari, zašto je uopće i živio? Koji je smisao svega? Hoće li mu presuditi publika ili neka viša sila?

Kombinaciju klasične kazališne komedije i interaktivnog showa pred gledatelje donose poznati tekstopisac Igor Weidlich i hitovima dokazana B GLAD Produkcija.

__________________________________________________________________________________

Ulaznica za predstavu "Direkt u Glavu" koja gostuje na katu u "Ober Punkt" dvorani u sklopu Glumačkog festivala GFUK-a. Raspored sjedenja biti će organiziran kao u kazalištu, a stolice nisu numerirane.

Prije i poslije nastupa biti će moguće konzumirati hranu ili piće. Nakon predstave moguće je druženje s glumcima u cafe-u.

Share event: