Future Scope w. MISS MONIQUE @ Jarun

Future Scope w. MISS MONIQUE @ Jarun

location-iconJarun, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Future Scope w. MISS MONIQUE @ Jarun, 09.09.2022. - 10.09.2022. in Jarun, Zagreb

Nakon uspješno proslavljene 20. godišnjice, Future Scope dovodi jedno od najaktualnijih imena, kako bismo se pozdravili s ljetom u stilu. Na zagrebačkom Jarunu 9. rujna Future Scope ekipa ugostit će Miss Monique, ukrajinsku DJ-icu i producenticu svjetskog glasa koja će nas hipnotizirati svojim progressivnim i house ritmovima!

Svoj početak karijere zasigurno je zapečatila na lokaciji koja vječito pleše - Ibizi, a ubrzo je svoje mjesto pod zvijezdama pronašla po ostalim svjetskim destinacijama. Vjerne fanove stekla je svojom karizmom, ali i eklektičnim setovima koji variraju od progressive housea, techna pa sve do trancea. Njen najpoznatiji hit “No Fear” brzo se ušuljao u uho globalnim DJ-evima kao što su Armin van Buuren i Paul van Dyk.

Subotnja vožnja cirkulirat će i u ritmovima Marine Karamarko, jedne od najboljih tech-house DJ-ica od strane Ambasadora koja vješto dirigira i labelom ThanQ Music etiketom. U posljednji ljetni ples na Jarunu, uvest će nas i rezidenti Boogalooa i Future Scopea - Shipe, DJ Jock te Sin. Ovaj trio ponudit će plesačima i plesačicama raznovrsnu igru žanrovima kao i svaki put do sada.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima po 1st release cijeni od 100 kuna, stoga reagirajte na vrijeme i zajedno s nama ispratite ljeto uz tople vibracije na lokaciji skrivenoj od očiju vanjskog svijeta.

More info: Future Scope w. MISS MONIQUE @ Jarun [09.09.2022]

Share event: