Future Scope w. Boris Brejcha @ Jarun

Future Scope w. Boris Brejcha @ Jarun

location-iconJarun, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Future Scope w. Boris Brejcha @ Jarun, 26.09.2020. - 27.09.2020. in Jarun, Zagreb

FUTURE SCOPE PRESENTS BORIS BREJCHA

Jezero Jarun, 26.09.2020.

Start: 21.00 - 04.00

Official After Hours @ Boogaloo [02.00 - 10.00]

 

LINE UP:

________
LINE-UP 

► BORIS BREJCHA
► ANN CLUE
► PETAR DUNDOV 
► DJ JOCK b2b SHIPE

 

Future Scope uskoro će otplesati svoj posljednji ljetni ples na zagrebačkome Jarunu, a za ovo finalno izdanje dovodi specijalnog headlinera!
26. rujna vjernu party publiku čeka pravo iznenađenje, a radi se o vodećem imenu koje se skriva iza Joker maske, Borisu Brejchi. Boris Brejcha u glazbenim vodama plovi još od svoje 12. godine, a kao rezultat toga ističe se žanrovski kroz high-tech minimal. 
Njegov cilj nikada nije bio svrstati se pod jedno već se isticati kroz svoje ime, što je i postigao te iz tog razloga postao jedan od omiljenih DJ-a i producenta današnjice. 
Uz vlastiti žanr i vizualni spektakl, zagarantiran je pravi melem za dušu svakoga ljubitelja elektroničke glazbe.
Uz Borisa Brejchu, kao gost stiže nam i Ann Clue čije ime sve češće odzvanja po line up-ima kao što su Awakenings, Time Warp, Sonus i mnogi drugi. 
Dio je obitelji Fcking-Serious u kojoj djeluje punom parom ne bi li dosegla što viši rang na elektroničkoj sceni. 
Ljetni val svježih ritmova, donijet će i domaće snage koje redovno ispisuju naše line up-e. 
Petar Dundov i ovoga će puta unijeti dašak magije sa svojim asevima iz rukava, s kojima redovno osvaja sve više srca diljem regije. 
Ni ovaj party neće proći bez omiljenog b2b dua zagrebačkog Boogalooa, DJ Jocka i Shipea koji svakim svojim nastupom idu korak dalje sa tehnikom i fluidnim tokom seta.
Kao i do sada, open air biti će otvoren uz posljednje trzaje Sunca, u 21 h, a trajati će do ranih jutarnjih sati. 
Zagrebački Jarun po posljednji puta ovoga ljeta oživjeti će s neponovljivim ritmovima, visokom razinom vizualnog dijela i kvalitetnim zvukom koje ćemo utisnuti kao uspomenu za cijeli život.
Ulaznice možete kupiti putem sustava Entria te na Entrio prodajnim mjestima, no napominjemo kako ne uključuje after party.

BIO:
Boris Brejcha svoju je glazbenu karijeru započeo još od malih nogu, a 2006. godine objavljuje „Monster“ i „Yellow Kitchen“ na berlinskom labelu Autist Recordsu. Kako je godinama rastao, tako se i rodio njegov jedinstveni zvuk koji se po prvi puta istakao na stvarima „Lost Memory“ i „Die Maschinen Sind Gestrandet“. Nakon četiri godine turneje, tri albuma i nizom singlova, njegova popularnost narasla je bezgranično pa slovi kao jedna od omiljenih DJ-a u clubbingu. Njegov žanr „high-tech minimal“ nastao je 2012. godine i često je karakterizian kao inteligentna glazba budućnosti. Boris Brejcha osim kreiranja vlastitoga žanra, osnovao je i izdavačku kuću „Fckng Serious“ koja je popraćena i dizajnerskim komadima. 2016. godine objavio je peti album „22“ koji je popratio i poseban show „Boris Brejcha In Concert“ čiji su se nastupi sastojali od Joker maske, posebnih vizuala i glazbe koji su stvarali jedinstveno iskustvo.Ni 2002. godine nije mirovao već je svoje vjerne fanove počastio novim albumom „Space Diver“ koji je još jednom dokazao zašto se nalazi na samome vrhu i puni klubove i festivale kao od šale.

Share event: