FRIENDS KVIZ - LIVE STREAM

FRIENDS KVIZ - LIVE STREAM

More about the event

Buy tickets for FRIENDS KVIZ - LIVE STREAM, 18.06.2024.

Zbog ogromnog interesa početkom godine odlučili smo napraviti live stream verziju FRIENDS kviza koji igramo istu večer uživo u zagrebačkom Sax-u! Kviz će se održati u utorak, 18. 6. 2024., s početkom u 20:00 sati, a možete ga odigrati iz udobnosti vaših domova i spojiti se s prijateljima ili obitelji iz bilo kojeg dijela svijeta. Nakon što uplatite kotizaciju, na mail ćete dobiti materijale za igru - link na dva obrasca za igru i link na kanal za prijenos kviza. Pitanja na kvizu ista su kao i na kvizu u Sax!-u i PriMarius craft breweryju, na dvije lokacije na kojima se igra isti dan uživo.

NAPOMENA: pazite prilikom odabira imena ekipe i budite što originalniji jer će se puno ekipa htjeti nazvati dosta slično (ili isto) pa da vas možemo razlikovati na rang listi.

Prijave traju do 20:00 sati na dan kviza.

CIJENA EKIPNE ULAZNICE (neovisno o broju članova): 6,64 EUR

VAŽNO:
Vaši podaci koristit će se isključivo za vođenje evidencije, komunikaciju i slanje materijala za igru te neće biti korišteni u druge svrhe.

U slučaju otkazivanja sudjelovanja vaše ekipe na live stream kvizu ne postoji opcija povrata novca – u slučaju da je riječ o višoj sili, vaše kotizacije prebacit ćemo na buduće kvizove u KRiP-ovoj organizaciji no obavezno molimo da se u tom slučaju javite na [email protected].

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, javite nam se na [email protected].

Veselimo vam se :)

Više o KRiP-u:
https://krip.com.hr/

Share event: