eventfest

eventfest

Wespa Spaces, Zagreb

More about the event

Buy tickets for "eventfest", 19.05.2022. in Wespa Spaces, Zagreb

Po prvi put, na jednom mjestu, okupit će se cijela event industrija koja će kroz dva dana razgovarati o aktualnim izazovima, problemima i rješenjima, suradnjama i partnerstvima.

eventfest ima za cilj postati mjesto okupljanja cijele event industrije te povezati i popularizirati event industriju. To je event koji spaja organizatore, dobavljače, medije i sponzore događaja – ruku pod ruku sa svojim iskustvima. Događaj otvara vrata novim suradnjama, obnavlja poznanstva i pronalazi partnerstva.

Na eventfest su dobrodošli svi, a posebice oni koji su usko povezani s planiranjem, organiziranjem i realizacijom evenata: marketinške i PR agencije,  catering usluge, lokacije za evente, fotografi i snimatelji, cvjećari i dekorateri, grafički dizajneri, tiskare, firme s promo materijalima…mogli bismo do prekosutra nabrajati :)

eventfest će staviti sve formate događaja na jedno mjesto – konferenciju, radionice, 1ON1, debate, networking, podcast, business speed dating, panele..i nešto novo (po našem ukusu) – #hotchairs!

Dotaknut ćemo se tema poput: od ideje do eventa, medijske suradnje i partnerstva, važnost sponzorstava, planiranje budžeta za event, planiranje teambuildinga, planiranje vjenčanja, kako organizirati dobar sajam, kako ispravno targetirati ciljnu skupinu za event…

Ali, nećemo sve otkrivati! Za sad samo toliko :)