eventfest

eventfest

location-iconWespa Spaces, Zagreb

More about the event

Buy tickets for eventfest, 19.05.2022. - 20.05.2022. in Wespa Spaces, Zagreb

Po prvi put, na jednom mjestu, okupit će se cijela event industrija koja će kroz dva dana razgovarati o aktualnim izazovima, problemima i rješenjima, suradnjama i partnerstvima.

eventfest ima za cilj postati mjesto okupljanja cijele event industrije te povezati i popularizirati event industriju. To je event koji spaja organizatore, dobavljače, medije i sponzore događaja – ruku pod ruku sa svojim iskustvima. Događaj otvara vrata novim suradnjama, obnavlja poznanstva i pronalazi partnerstva.

Na eventfest su dobrodošli svi, a posebice oni koji su usko povezani s planiranjem, organiziranjem i realizacijom evenata: marketinške i PR agencije,  catering usluge, lokacije za evente, fotografi i snimatelji, cvjećari i dekorateri, grafički dizajneri, tiskare, firme s promo materijalima…mogli bismo do prekosutra nabrajati :)

eventfest će staviti sve formate događaja na jedno mjesto – konferenciju, radionice, 1ON1, debate, networking, podcast, business speed dating, panele..i nešto novo (po našem ukusu) – #hotchairs!

Dotaknut ćemo se tema poput: od ideje do eventa, medijske suradnje i partnerstva, važnost sponzorstava, planiranje budžeta za event, planiranje teambuildinga, planiranje vjenčanja, kako organizirati dobar sajam, kako ispravno targetirati ciljnu skupinu za event…

Ali, nećemo sve otkrivati! Za sad samo toliko :)

Share event: