Tickets for Ero sa ovoga svijeta - Marinko Ćutuk & Primi me!!!, Dvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica | Friday, 24.03.2023., 20:00h | Entrio.hr
Ero sa ovoga svijeta - Marinko Ćutuk & Primi me!!!

Ero sa ovoga svijeta - Marinko Ćutuk & Primi me!!!

Dvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

Choose a position

Shopping cart

 • You currently have no tickets in the shopping cart
 • ×

  Ticket: {{ cartItem.price}} EUR ({{ cartItem.convertedPriceToEur}} kn)

  Fee: {{ cartItem.bookingFeePrice}} EUR

  x{{ cartItem.quantity }}
 • Click on the map to add tickets
 • ×

  {{ cartItem.ticketType }}

  Position: {{ cartItem.label }}

  Ticket: {{ cartItem.price}} EUR ({{ cartItem.convertedPriceToEur}} kn)

  Fee: {{ cartItem.bookingFeePrice}} EUR ({{ cartItem.convertedFeeToEur}} kn)

Tickets:
{{baseTotal}} EUR
 
({{baseTotalEur}} kn)
{{total_fee_quantity}}x Fee :
{{customerFeeTotal}} EUR
 
({{customerFeeTotalEur}} kn)
Basis:
{{baseTotal}} EUR
Discount:
-{{discount}} EUR
Total:
{{shoppingBasketTotal}} EUR
 
({{shoppingBasketTotalEur}} kn)

Please leave no empty seats

{{ data.lang }}

More about the event

Buy tickets for Ero sa ovoga svijeta - Marinko Ćutuk & Primi me!!!, 24.03.2023. in Dvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

Ljubitelji najgledanije Ex Yu predstave “ Audicija” Ninčića znaju po Davoru Stevanoviću i recitaciji o "Keruši i 7 malih kučića", po Marinku Ćutuku, koji je “4 sata ćamio ćekajući” i Veselom, s njegovim čuvenim „Primi me!!!“. Željko Ninčić sam za sebe kaže da je Ero sa ovoga svijeta, pa se tako zove i predstava.

Ovo je po prvi put da Ninčić radi stand-up varijantu, gdje se gledatelji mogu prisjetiti kultnih momenata legendarne predstave kao i novih autorskih kreacija. Nedavno je u Splitu, u Lori, zbog velikog interesa, predstava izvedena sedmi put.

U predstavi se pojavljuju:
Marinko Ćutuk, Hercegovac koji govori o svojim utiscima i doživljajima s audicija širom regije, kao i svom odnosu prema današnjim događanjima, ljudima i promjenama koje se događaju.
Drugi lik, Veseli, Bosanac, koji također spominje svoje iskustvo s audicije, ali se najviše osvrće na svoje iskustvo iz Kanade, gdje je proveo jedno vrijeme i povlači paralelu između ta dva svijeta.

U predstavi, u trajanju od preko 1 h 40 min, Ninčić je napravio zbir najinteresantnijih momenata iz svog autorskog rada, obogaćeno s uvijek prisutnim suvremenim događanjima i zapažanijima, ali ovoga puta u stand-up varijanti.

Upravo ta monološka forma daje potpuno novi način izražavanja, kao i mogućnost drugačije interpretacije, koju mnogi ljubitelji "Audicije" i humora nisu do sada doživjeli.