Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KinoNašice

Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KinoNašice

location-iconKino Našice, Našice

More about the event

Buy tickets for Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KinoNašice, 17.05.2024. in Kino Našice, Našice

U petak 17.05. od 20h u Kino Našice stiže najluđi stand up comedy show na Blakanu "Dupla Doza".

Ulaznica: 10 €
Prodaja:
➤ ONLINE: ovdje
➤ FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
Entrio.hr prodajna mjesta. 

Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i "najluđim" stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom...
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Share event: