Dubrovnik: Josip Škiljo / TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show

Dubrovnik: Josip Škiljo / TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show

Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

Tickets / services / products Price Quantity
ULAZNICE NA DAN

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

80.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

Buy tickets for Dubrovnik: Josip Škiljo / TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show, 19.08.2022. in Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

Show je zbog loše vremenske prognoze ODGOĐEN. Informacije o novom datumu i refundaciji ulaznica uskoro! Hvala na razumijevanju!


"To je ta šema" je treći po redu one man show Josipa Škilje. Čoviku se puno toga motalo po glavi kroz više od sedam godina otkako nastupa kao stand-up komičar, a sad je stigao trenutak da i dubrovačka publika gušta uz novih sat i pol Škiljinih šema. Vidimo se!

Ljetno Kino Slavica, petak 19. srpnja u 21h, vidimo se! :)

Cijena ulaznice: 70KN U PRETPRODAJI / 80KN NA DAN PREDSTAVE
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Ghetaldus optika - Hrvatskog Crvenog križa 49 (zgrada Hotela Porto) // Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00 - 20:30 / Sub 08:00 - 14:00
➡ TISAKmedia 
- Brsalje ulica 9 // Radno vrijeme: pon-sub 8:00-21:00, ned 8:00-21:00
➡ TISAKplus media 
- Placa 20 // Radno vrijeme: pon-ned 7:00-24:00
➡ Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)
 

O showu:

“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

VIŠE O ŠKILJI:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Cover photo: Ivo Šubić

UPITI I INFORMACIJE ➡ info@splickascena.com