Disco Incognito @ Fort Punta Christo

Disco Incognito @ Fort Punta Christo

location-iconFort Punta Christo, Štinjan

More about the event

Buy tickets for Disco Incognito @ Fort Punta Christo, 08.07.2023. - 09.07.2023. in Fort Punta Christo, Štinjan

INCOGNITO AGENCY PRESENTS:

DISCO INCOGNITO

13.05.2023. / Subota / 22-04h

Kaštel, Pula

The Finest Funk,Disco & House Selection By:

LUKA ETEROVIĆ (ZG)

Dj-iranjem se počeo baviti krajem 90-tih u sobi Londona i barovima Ibize, da bi povratkom u Zagreb ranih 2000-tih postao jedan od residenta Otv kluba (današnjeg Bogaloo-a). Izdao na Audiometric-u DJ Mary-a, imao čast puštati u legendarnoj berlinskoj rupčagi od kluba Golden Gate-u. Nakon 10-tak godina pauze izazvane mnogim putovanjima, vratio se aktivno u glazbene vode. Stil eclectic: od deep house-a, funka i disca, do tech house-a i electra...


PEZ
Iako već godinama vrti muziku, Pez aka Nikola Pezić iz Ivanić grada počeo se ozbiljno kaliti po privatnim zabavama u doba korone, koje su mu naposljetku priskribile i klupske gaže. Slušali smo ga u Krem kući, a i Petom kupeu u Zagrebu, gdje se predstavio u dark disco izdanju.
Ovo će biti njegov prvi nastup na Disco Incognitu gdje će fino otvoriti večer u 22h.


ALEN SFORZINA
Glazbenik, DJ, producent, inženjer zvuka, sound designer…
Alen je kompletan umjetnik i ima duboku glazbenu podlogu. Njegov odabir je oduvijek bio metro underground bez granica teritorija. Njegova glazbena karijera započela je 1980-ih, svirao je bas, synth i programirao drummachine u raznim underground post-punk grupama.
Krajem 80-ih preselio se u Austriju, nakon godina iskustva kao profesionalni glazbenik, te započeo bavljenje produkcijom i DJ-ingom. 1992. postaje i vice-prvak Austrije u DMC natjecanju. Tijekom tih nekoliko godina u Austriji Alen je objavio mnoga izdanja pod pravim imenom i raznim pseudonimima te ostvario važne suradnje u krugovima svjetski poznatih glazbenika.
U potrazi za novim emocijama i glazbenim nadahnućem krajem 2006. Alen seli u Italiju (Firenze) te započinje suradnju sa jednim od najpoznatijih DJ-a na Apeninskom poluotoku, Francescom Farfom. Nakon niza godina produciranja i remiksiranja, Alen je početkom 2012., na poziv talijanskog DJ-a i producenta Alexa Nerija, postao prestižnog Tenax Recordings Crewa.
U svojim nastupima Alen kombinira različite glazbene stilove, uključujući i elektro, techouse i minimal techno, uz izniman osjećaj za dancefloor.

Za ovu priliku ga možemo očekivati u disco/house duhu.
Njegov poseban remix za Disco Incognito možete poslušati ovdje
--->https://www.youtube.com/watch?v=nhZNnFuuan8&ab_channel=alensforzina

XXL
Boban Skaramuca aka XXL počeo je pokazivati zanimanje za glazbu još od rane dobi i bilo je samo pitanje vremena kada će krenuti s miksanjem raznih ploča iz svoje kolekcije. Karijeru DJ-a započeo je na Fourt Bourgignonu u Puli 1998. godine. Nastupao je u brojnim klubovima u Istri i Hrvatskoj te na Valkana Beach Festivalima. Sa svojom organizacijom „Kid Stuff“ organizirao je brojne partije u Istri i ostatku Hrvatske.

 

TIMETABLE
22:00 - Pez
23:30 - Luka Eterović
01:00 - Alen Sforzina
02:30 - XXL

Share event: